Nu vender Luksusfælden tilbage: Denne gang med noget nyt i ærmet

20/01/2021

Sarah Steenfeldt

Sådan ser ekspert-teamet ud - seerne kan dog også glæde sig til et gensyn med Jan Swyrtz.NENT Group/Thomas Dahl
Ventetiden er snart forbi og inden længe blænder Luksusfælden op for 26. sæson

Mest læste i dag

Louise Fredbo-Nielsen er fremtidsforsker og forfatter til bestselleren “Sær kursen - Lær at investere på 8 uger” - og nu er hun altså også med på ekspert-teamet i Luksusfælden, når Luksusfælden vender tilbage den 9. februar. 

Seerne kommer til at stifte bekendtskab med Louise for første gang i sæsonens femte afsnit. 

Luksusfældens nye kvindelige ekspert er 36 år og har blandt andet holdt foredrag og workshops, både herhjemme og i resten af verden. Desuden har hun været med til, at starte organisationen “Kvindeøkonomien” op, som arbejder for økonomisk ligestilling - hvilket er Louises hjertesag. 

Louise har sagt ja til at være ekspert i Luksusfælden, da hun synes det er en gave, at kunne bidrage med en hjælpende hånd.

“Kender du ikke godt følelsen af at stå i en situation, som du bare ikke kan overskue og ikke se dig ud af? En situation, som er så svær, at du skal ud af den, men du ved bare ikke hvordan? Det gør jeg, og det er jo netop den situation, deltagerne i Luksusfælden står i. Jeg synes, at det er en gave, at jeg kan være med med til at give deltagerne en hjælpende hånd med at få styr på deres økonomi - for hvis der er rod i økonomien, er der mange andre ting, som man ikke kan overskue. At vi har styr på økonomien er fundamental for vores velbefindende,” siger Louise Fredbo-Nielsen.

Et vigtigt budskab

Louise mener også, at der er et rigtig vigtigt budskab at få ud:

“Der er rigtig mange, der ikke tror på, at de kan finde ud af penge, tal og budgetter – mange, der tror, at de er for dumme til at have styr på det, og at man minimum skal gå i et mørkeblåt jakkesæt og arbejde i en bank for at kunne finde ud af penge. Det kender jeg alt til. På trods af en kandidatuddannelse fra CBS, har jeg i mange år følt mig som en idiot, når det kom til økonomi. OG jeg kender alt til følelsen af at være et sted, hvor man ikke føler, at man kan bunde. Men jeg ved også, at langt de fleste sagtens kan lære det, og dét budskab er vigtigt for mig at få ud,” siger Louise Fredbo-Nielsen.

Herunder kan du se et klip af den kommende sæson, hvor især selvforkælelse har store konsekvenser:

Sæson 26 af ”Luksusfælden” har præmiere den 9. februar på Viaplay og TV3.

 

 

Anbefalet til dig