Nu viser Fie Laursen babybulen frem

04/2/22 06:15

Ida Hansson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Influenseren Fie Laursen venter sit første barn, og nu viser hun maven frem.

Hun har allerede afsløret, at hun venter sig en lille søn. Ydermer har hun også løftet sløret for, hvad den lille dreng skal hedde. Fie Laursen har nemlig besluttet, at han skal hedde Mateo.

Influenceren har delt en række billeder på sin Instagram-profil, hvor hun viser sin voksende mave frem. Til et billederne skriver hun, at hun nu er fem måneder henne i sin graviditet.

"5 måneder henne og har det bedre, end jeg nogensinde har haft. Elsker mit smukke liv, prinsen i min mavse og bare alting," skriver Fie Laursen, som tydeligvis fortsat er i ekstase over, at hun om få måneder skal være mor for første gang.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tilsyneladende har Fie Laursen også truffet en beslutning om, at hun ikke ønsker at dele sin søn med omverdenen, når han bliver født.

"Mange vil se, og er nysgerrige, men jeg har valgt at min søns ansigt bliver skjult," skriver Fie Laursen på det sociale medie, hvilket hun følger op med:

"Ligeså meget som jeg synes han allerede er jordens smukkeste, så synes jeg endnu mere han fortjener privatliv og selv skal tage valget om at blive set."

Da Fie Laursen nu er over halvvejs i sin graviditet, bliver hun dermed beriget med en lille søn til sommer.