Ny drejning: Janni Ree er rasende

Af: Ida Hansson

|

12/05/2023

Underholdning
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu har piben fået en lidt anden lyd.

Mest læste i dag

I et nyligt Instagram-opslag tager Janni til genmæle mod de usandheder, der ifølge hende, er blevet spredt om situationen mellem hende og Amalie, der ikke længere er på talefod.

Først meldte Janni Ree ud, at de tog holdt en mindre pause, men det reagerede Amalie på i et interview med Se&Hør, og derfor har Janni Ree nu følt sig nødsaget til at tage til genmæle.

Ifølge Janni Ree var det hende, der trak sig fra Amalie og altså ligeledes hende, der traf beslutningen om at afslutte deres venskab for flere måneder siden. På Instagram fortæller hun, at hun blokerede Amalie på sociale medier og slettede alle deres fælles billeder.

Karsten blev rystet

Janni benægter at have taget kontakt til Amalie efter bruddet, men afslører, at Amalie har forsøgt at ringe til hende midt om natten og sendt en SMS to dage senere, hvor hun bad Janni holde sig væk fra hende.

“Jeg har ALDRIG taget kontakt til hende, men hun har ringet til mig midt om natten, efter hun har talt med min veninde om hvor meget hun savnede mig.” fortæller Janni Ree og fortsætter:

“Jeg tog selvfølgelig ikke tlf, Karsten blev rystet over hun ringede ligesom jeg selv gjorde. Derefter modtager jeg en SMS to dage efter, hvor hun skriver jeg skal holde mig væk fra hende,” uddyber Janni Ree i opslaget.

Janni forklarer, at dette var grunden til, at hun besluttede sig for ikke længere at have Amalie i sit liv. Hun ønsker at fokusere på at rydde ud i dårlige energier og passe på sig selv, sin familie og sine nære venner fremadrettet.

“Det er mig som har ryddet ud i dårlige energier, og passer på mig selv familien og nære venner fremadrettet,” fortæller hun.

Janni Ree, der er gift med Karsten Ree, har valgt at nyde tiden i Sydfrankrig sammen med sin mand og hun håber, at det nu kan lægges bag sig.

Hele Janni Rees opslag kan du læse her 

Anbefalet til dig