Ny 'Mamma Mia'-film på vej?: Nu kommer instruktør med opdatering

Af: Ida Hansson

|

20/12/2022

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ol Parker, forfatter og instruktør af Mamma Mia! Here We Go Again sagde, at producer Judy Craymer 'har en plan for en tredje film'.

Mest læste i dag

Endnu en Mamma Mia! film er potentielt på tegnebrættet, efter at efterfølgerens forfatter antydede, at der kunne være en tredje del af serien.

Den originale film blev udgivet for 14 år siden i 2008 med efterfølgeren, Mamma Mia! Here We Go Again, vist i 2018.

Ol Parker, forfatteren og instruktøren af ​​den anden film, udsendte for nylig en erklæring om en tredje film. Det skriver Mirror.

Det kommer efter producenten af ​​de to første Mamma Mia! film og sceneshow, Judy Craymer, diskuterede potentialet i en tredje film under et interview med Daily Mail i 2020.

På trods af at coronavirus-pandemien netop var brudt ud, sagde Judy Craymer, at hun planlagde at tænke på den tredje film under lockdown, men hun kæmpede for at koncentrere sig på grund af virkningerne af pandemien.

"Det var meningen, at jeg skulle have gået videre med det, i mit hoved, i disse måneder. Men så blev jeg ramt af Covid-tåge. Jeg tror, ​​at der en dag kommer en film mere, for det er meningen, at det skal være en trilogi. Jeg ved, at Universal gerne vil have mig til at gøre det," sagde hun dengang.

Der blev dog ikke lavet nogen officiel meddelelse om den foreslåede tredje film i de to år, der fulgte. Alligevel var det under et interview med ScreenRant, at Ol Parker indikerede, at den tredje film bestemt stadig er på producentens tegnebræt for fremtiden.

Den anden film, Mamma Mia! Here We Go Again, viste fans baggrunden for Donnas historie og tog seerne tilbage i tiden, til da hun rejste rundt i Europa, hvor hun mødte kærligheden flere gange.

En nutidig historie, der løb ved siden af, afslørede, at Meryl Streeps karakter var gået bort, med hotellet efterladt i hænderne på Sophie, Sky og deres nyfødte baby.

Anbefalet til dig