Ny sæson af Luksusfælden: "Vores første program er virkelig en kontroversiel sag"

17/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
Årets sæson af Luksusfælden bliver heftig.

Mest læste i dag

Tirsdag d. 18. februar klokken 20.00 har den 24. sæson af Luksusfælden præmiere på både TV3 og Viaplay. 

Som seer vil man hurtigt opdage at der i denne sæson er et gennemgående tema. Denne omgang af luksusfælden handler nemlig om, de kæmpestore konsekvenser økonomiske problemer kan have for vores forhold til andre mennesker. 

Det skriver realityportalen.dk

I de kommende programmer kan man mærke den dårlige stemning og skænderierne der hænger tungt i luften. Og fælles for alle afsnittene er, at den dårlige økonomi er central for både skænderier og virkelighedsflugt.

Ekstra mange løgne og mistillid

Den nye sæson kommer til at byde på ekstra mange løgne, anklager og mistillid. Luksusfældens eksperter skal ikke kun rydde op i de økonomiske sager, men står pludseligt i en situation, hvor de må tvinge deltagerne til at se sandhederne i øjnene. Og det går voldsomt for sig:

"Det er mere end nogensinde i den her sæson. Ofte ved vi ikke, hvordan dynamikken er i et parforhold, før vi faktisk står der. Men der er virkelig en udskamning af hinanden. Jeg har personligt aldrig hørt voksne mennesker, der står og taler så grimt til hinanden, som de gør her. Vi må flere gange bede om den rette tone," fortæller eksperten Mette Reissmann til Realityportalen om den kommende sæson.

Økonomien er ikke det svære

Mettes medekspert, Kenneth Hansen, er enig fuldkommen enig i, at tonen blandt programmets deltagere er blevet hårdere, og deres arbejde med relationerne sværere.

"Økonomien er jo oftest ikke det svære for os, det svære for os er jo det menneskelige relationer og at forfølge mennesker i de rigtige retninger. Det er jo en udfordring i den nye sæson, specielt i det første afsnit, men jeg synes også, at vi i hovedparten af sagerne lykkes med at få skubbet menneskerne i den retning, som vi mener er den rigtige for dem," forklarer han.

Heftigt premiereprogram

Kenneth understreger at premiereprogrammet bliver heftigt.

"Vores første program er virkelig en kontroversiel sag. Der er ting, der holdes skjult, der er løgne. Og hvis der er noget, der kan ødelægge familier og forhold, så er det økonomi, og at man ikke taler om det," forklarer han.

Gennem sæsonen skiftes der på kryds og tværs mellem de fem eksperter Mette Reissmann, Sesilie Munk Stenderup, Jan Swyrtz, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen. I premiereafsnittet tirsdag d. 18. februar er første ekspert-par Kenneth og Mette.

‘Luksusfælden’ kan ses på TV3 og Viaplay hver tirsdag kl. 20

Anbefalet til dig