Ny ‘Tiger King’-dokumentar afslører alt

22/05/2020

Julie Møller

Foto: Netflix
Slugte du også alle afsnittene om zoo-ejeren Joe Exotic råt, så er der godt nyt. I den nye dokumentar 'Surviving Joe Exotic: Rick Kirkham afslører alt' lægges alle kortene på bordet.

Mest læste i dag

Kan I huske Rick Kirkham? Det var ham, der blev ansat af Joe Exotic til at producere hans internet-show. Men efter et skænderi med Exotic mistede alt materialet i en mistænkelig brand. Nu er Rick Kirkham klar med en en ny dokumentar 'Surviving Joe Exotic: Rick Kirkham afslører alt', hvor han fortæller alt. Det skriver eb.dk. Og det er bestemt ikke pæne ord, Rick Kirkham har til overs for Joe Exotic. 

“Jeg mener, Joe Exotic fik, hvad han fortjente. Jeg mener, at karma kom og bed ham i røven. Han var en meget ond mand, den mand, jeg kendte”, siger Rick Kirkham, der også påstår, at zoo-ejeren gav sine ansatte dyremedicin og behandlede dyrene skidt.

Surviving Joe Exotic - se dokumentaren

Surviving Joe Exotic er en svenskproduceret Dplay dokumentar, og Ulrika Bokstad, der er executive producer hos Discovery Networks Sweden, er ikke i tvivl om, hvorfor den nye dokumentar er unik.

”Tiger King er blevet en verdensomspændende historie og vi har fået en helt unik adgang til Rick Kirkhams utrolige beretning, som han er nødt til at fortælle en sidste gang. Det er en gribende og utrolig historie,” siger Ulrika Bokstad til Digitalt.tv. 

Dokumentaren kan ses på Dplay, hvor den har fået eksklusiv premiere 22. maj.

 


 

Anbefalet til dig