Ny 'X Factor'-vært afslører: Har drømt om det i mange år

Af: Thea Andersen

|

18/12/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En drøm går i opfyldelse for Maria Fantino, der snart gør debut som 'X Factor'.

Mest læste i dag

Det er blevet en fast tradition hertillands, at man ved årsskiftet, mens man har tømmermænd, skal se 'X Factor'. 

Det nye år bliver som bekendt indledt med første afsnit af 'X Factor' - og når kalenderen skriver 2024 bliver traditionen holdt i hævd. 

Den kommende sæson af underholdningsprogrammet bliver dog med et par "nye" skikkelser. Oh Land vender nemlig tilbage til dommerbordet, hvor hun får selskab af Simon Kvamm og Thomas Blachman.

Derudover overtager Maria Fantino, der i flere år har fungeret som den ene halvdel af værtsduoen på P3-programmet 'Curlingklubben', værtsrollen. En rolle, som hun har drømt om længe.

"Jeg har drømt om at være vært på 'X Factor', siden jeg så Lise Rønne være det", siger hun til Ekstra Bladet i forbindelse med pressedagen forud for 'X Factor' 2024 og fortsætter:

"Men jeg har også haft nok jantelov til at tænke, at jeg også bare kunne feje gulvet bag hende. Eller være en af dem, der sørgede for, at publikum klappede i takt. Jeg ville bare gerne være med".

Nu, som den nye vært for 'X Factor', står Maria Fantino ansigt til ansigt med en ny udfordring. Hun er bevidst om programmets betydning og det ansvar, der følger med rollen.

Hun fortæller i samme ombæring, at det er et stort job, og det helst skal være lidt nervepirrende, skriver Dagens.dk.

'X Factor' har premiere 1. januar 2024 på TV 2 og TV 2 Play.

Anbefalet til dig