Nybyggerne-par afslører: Gavekort blev brugt på helt særlig "rejse"

15/12/20 08:25

Sarah Steenfeldt

Trine og Mikkel Kan ses i Nybyggerne som sendes på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Andre Blinkilde/ TV 2
På Instagram afslører parret nu, en helt særlig rejse.

Hvis du er en af de mange, der har fulgt med i den seneste sæson af Nybyggerne på TV 2, så er du også stødt på ‘grønt hold’. Det bestod af Trine johannessen og Mikkel Carlsen, der gang på gang imponerede dommerne med brugbare genbrugsløsninger og fund. En af grundene til, at parret meldte sig til programmet, var for at få en pause fra hverdagen, der bød på en svær kamp.

De har tidligere mistet to børn under graviditeten, og i Nybyggerne fortalte de ærligt om det. De fik mulighed for at bearbejde sorgen ved at fokusere på bygge- og indretningsprojekter, men nu har parret afsløret, at de i 2021 bliver forældre igen. Sammen har de i forvejen datteren Saga.

Gavekort på 20.000 blev brugt på “fertilitetsrejse

I programmet vandt Trine og Mikkel undervejs et rejsegavekort på 20.000. Det er nu blevet brugt på en “fertilitetsrejse.” Det fortæller Trine Johannessen i sit seneste opslag på Instagram.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

“Vi har fået mange søde beskeder med spørgsmål omkring, hvor vi mon vil rejse hen, nu vi vandt stue-programmet. Vi får ikke pengene i form af et decideret låst rejsegavekort, men vi får 20.000 kr. som der kan bruges på en rejse,” forklarer hun og fortsætter:

“Vi har allerede brugt pengene på en lidt anden slags rejse. En fertilitetsrejse og en rejse, der forhåbenligt vil vare ved for livet og skabe mere glæde end vi kan drømme om. Sidst på foråret bliver Saga nemlig storesøster.”

Hun uddyber, hvordan tiden i programmet har hjulpet i de første uger af graviditeten. 

“Vi har nydt at kunne lade tankerne løbe lidt løbsk med nybyggerne i TV og alle jeres søde spørgsmål til farver på væggene, gør-det-selv møbler og Tage-spørgsmål - det har hjulpet med at fjerne fokus fra de første svære og bekymringsfyldte uger af graviditeten.”

Det er gået galt tidligere - og det påvirker også parret denne gang.

“Vi er langt fra i mål, og tankerne kan have svært ved at slappe af og tro på, at det lykkes denne gang. Vi tager en dag af gangen og er taknemmelige for at være lige her, hvor vi er lige nu,” understreger hun i opslaget.