Nye billeder fra kongehuset begejstrer

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Det er kronprinsesse Mary, der er fotografen bag de nye billeder.

8. januar 2011 blev kronprins Frederik og kronprinsesse Mary forældre til tvillingeparret Vincent og Josephine.

I weekenden kunne tvillingerne så fejre 11-års fødselsdag, og i den anledning har kongehuset delt en række nye billeder af de to søskende.

I skrivende stund har over 28.000 trykket ‘like’ til billederne, og mere end 1.900 kommentarer er strømmet ind til opslaget på Facebook.

På billederne, som er taget af kronprinsesse Mary, optræder også kronprinsfamiliens sidst ankomne familiemedlemmer: To små hundehvalpe.

Grace, kronprinsfamiliens bordercollie-hund, har for nylig fået hvalpe, og de nuttede hundehvalpe er sneget sig med på flere af billeder. 

Du kan se fødselsdagsopslaget fra kongehuset her:

Dejlige stemningsbilleder

Det er ikke første gang, at kronprinsesse Mary er fotografen bag en række private billeder, der bliver delt på kongehusets sociale medier. 

Kronprinsfamilien samlet i anledningen af prins Christians konfirmation tilbage i maj sidste år. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Tilbage i december delte kronprinsessen også fotos fra den private kamerarulle.

“Julestemningen breder sig i hele byen, og det gør en regnfuld aftentur med Grace lidt mere hyggelig. Glædelig tredje søndag i advent,” lød teksten til opslaget på Facebook, som kronprinsesse Mary stod bag.

Søndagsturen i København med kronprinsfamiliens bordercollie-hund havde kronprinsessen foreviget med en række fotos, der viste lidt af hovedstaden i en julepyntet version.