Nye billeder fra kongehuset vækker vild begejstring

31/1/22 09:30

Julie Møller

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Den 5. februar fylder kronprinsesse Mary 50 år. I den anledning er der taget nye officielle gallaportrætter af kronprinsparret. Mandag formiddag har kongehuset delt billederne på Facebook, og her vækker de vild begejstring. I skrivende stund har over 8.900 personer trykket 'like' til billederne, og kommentarfeltet flyder over med rosende beskeder til parret. "Et smukt og klogt par, parat til at tage kongehuset ind i en ny tidsalder." "Man bliver aldrig nogensinde træt af at sige, at vi bare har verdens flotteste kronprinspar. De er smukke som et par og smukke hver for sig." "Fantastisk og utroligt smukt par." "Man kan da kun være stolt. Hvor er det et ufatteligt smukt kronprinsepar, vi har." Du kan se hele opslaget fra kongehuset herunder, og billederne kan ses længere nede i artiklen:  Rørt i nyt DR-program Det er ikke kun billederne, der er med til at slå fast, at kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag på lørdag er noget særligt.  I et nyt DR-program ser hun tilbage på nogle af de store øjeblikke og begivenheder, der har formet hendes liv i Danmark. Sammen med værten Johannes Langkilde ser hun tilbage på nogle af de store øjeblikke og begivenheder, der har formet kronprinsessens liv i Danmark. Det er især et sted i udsendelsen, hvor seerne vil opleve en tydeligt rørt Kronprinsesse Mary. Det fortæller Johannes Langkilde i en pressemeddelelse fra DR. "Kronprinsessen er meget rørt over billederne fra brylluppet. Det kunne man mærke, når man som jeg sad halvanden meter fra hende," siger Johannes Langkilde. I 2004 blev kronprins Frederik og Mary Donaldson gift, og denne begivenhed er naturligvis et af højdepunkterne i fødselsdagsportrættet, som DR viser på selve dagen, lørdag den 5. februar. Portrætudsendelsen ’Mary 50 år – Man kan kun være sig selv’ bliver sendt på selve fødselsdagen lørdag den 5. februar klokken 6.00 på DRTV og klokken 20.00 på DR1.           

Den 5. februar fylder kronprinsesse Mary 50 år.

I den anledning er der taget nye officielle gallaportrætter af kronprinsparret. Mandag formiddag har kongehuset delt billederne på Facebook, og her vækker de vild begejstring.

I skrivende stund har over 8.900 personer trykket 'like' til billederne, og kommentarfeltet flyder over med rosende beskeder til parret.

"Et smukt og klogt par, parat til at tage kongehuset ind i en ny tidsalder."

"Man bliver aldrig nogensinde træt af at sige, at vi bare har verdens flotteste kronprinspar. De er smukke som et par og smukke hver for sig."

"Fantastisk og utroligt smukt par."

"Man kan da kun være stolt. Hvor er det et ufatteligt smukt kronprinsepar, vi har."

Du kan se hele opslaget fra kongehuset herunder, og billederne kan ses længere nede i artiklen: 

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Foto: Hasse Nielsen ©

Rørt i nyt DR-program

Det er ikke kun billederne, der er med til at slå fast, at kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag på lørdag er noget særligt. 

I et nyt DR-program ser hun tilbage på nogle af de store øjeblikke og begivenheder, der har formet hendes liv i Danmark.

Sammen med værten Johannes Langkilde ser hun tilbage på nogle af de store øjeblikke og begivenheder, der har formet kronprinsessens liv i Danmark.

Det er især et sted i udsendelsen, hvor seerne vil opleve en tydeligt rørt Kronprinsesse Mary.

Samtalen mellem Kronprinsesse Mary og Johannes Langkilde fandt sted i TV-Avisens store kontrolrum i DR Byen. Foto: Klaus Nedergaard.

Samtalen mellem Kronprinsesse Mary og Johannes Langkilde fandt sted i TV-Avisens store kontrolrum i DR Byen. Foto: Klaus Nedergaard.

Det fortæller Johannes Langkilde i en pressemeddelelse fra DR.

"Kronprinsessen er meget rørt over billederne fra brylluppet. Det kunne man mærke, når man som jeg sad halvanden meter fra hende," siger Johannes Langkilde.

I 2004 blev kronprins Frederik og Mary Donaldson gift, og denne begivenhed er naturligvis et af højdepunkterne i fødselsdagsportrættet, som DR viser på selve dagen, lørdag den 5. februar.

Portrætudsendelsen ’Mary 50 år – Man kan kun være sig selv’ bliver sendt på selve fødselsdagen lørdag den 5. februar klokken 6.00 på DRTV og klokken 20.00 på DR1.