Nyt på Netflix: Royal realityserie

19/5/22 09:07

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu får du muligheden for at komme helt tæt på det royale par.

Netflix får endelig få sin del af prins Harry og Meghan Markle med. Det afslører blandt andre Page Six.

De er endnu ikke fastlagt, hvornår serien får præmiere, men Hollywood-insider tror, at det bliver til næste år.

Sussex-parret, der skrev under på en multimillionaftale med Netflix i 2020 efter at have flyttet til USA, blev fulgt af et kamerateam, da de i sidste måned tog til Holland til Invictus Games - Harrys globale fejring af sårede soldater.

Netflix laver en dokumentar kaldet "Heart of Invictus". Men de er også blevet fulgt til et andet projekt, der bliver meget 'saftigt'.

Kameraerne har fået lov til at være med bag kulisserne i parrets hjem i Montecito, Californien.

Det vides endnu ikke, hvad der vil blive inkluderet i dokumentaren, men i den tid, hvor parret har boet i Californien, har der været en bunke overskrifter - lige fra sammenbruddet i deres forhold til den kongelige familie.

Sidste måned fløj Harry og Meghan til England for at se dronningen forud for hendes 96-års fødselsdag på Windsor Castle på vej til Holland, hvor Harry sagde, at hans bedstemor var i godt humør.

Det omtalte par har også annonceret, at de vil tage deres børn, Archie, og baby Lilibet - hvis første fødselsdag er den 4. juni - til London for at fejre dronningens platinjubilæum i næste måned.

De vil dog ikke slutte sig til seniormedlemmerne af familien, inklusive prins Charles, prins William og Kate Middleton, på balkonen ved Buckingham Palace, bekræftede paladset.