Nyt TV2-program er en kæmpe succes

Foto: Shutterstock.com

Den alternative gættekonkurrence, hvor vinderen er den mest middelmådige, og som kan vinde op til 50.000 kroner, oplever i øjeblikket stor succes.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den seneste tid har stået i sportens tegn i form af EURO 2020 i fodbold samt de nuværende Olympiske Lege, hvor de har været helt i toppen, men sådan forholdet det sig ikke længere. 

Det er nemlig i stedet Christian Fuhlendorff, der oplever stor succes med sin nye, alternative konkurrence, hvor det handler om at blive den mest middelmådige.

Han kan nu bryste sig af at stå i spidsen for Danmarks mest sete tv-program. 

Søndag var der hele 458.000, der så med, da det første afsnit af "Først og Sidst" løb over skærmen, hvilket altså toppede OL-kampen mellem Danmark og Japan, der, ifølge tal fra Kantor, havde 424.000 seere. 

Bonderøven Frank Erichsen, der kan ses på DR1 samt "1 Døgn, 2 Hold, 3 Dyr" formåede at fange interessen fra adskillige seere, selvom seertallene generelt var forholdsvist lave i ugen, som gik. 

Dette vidner tiendepladsen på listen da også om, da den gik til endnu en genudsendelse af "Kriminalkommisær Barnaby", som alligevel tiltrak 300.000 seere. 

Men kan man ikke få nok af Christian Fuhlendorff, så kan også fanges i hans helt egen podcast-serie, han har valgt at kalde "Hva' Så?!". 

Her tager han ude på en walk-and-talk med toppen af Danmarks stjernehi mmel, hvor de begiver sig ud på en indsigtsfuld snak om livets glæder og fortrædelighed.