Nyt twist i populært TV 2-program

Foto: Shutterstock

I dagens program venter endnu en stor overraskelse.

I sidste uge blev både pigerne og "hele Danmarks bachelor" Casper Berthelsen i den grad overraskede, da der tjekkede endnu en bachelor ind i programmet.

Ind kom 31-årige Jaffer, der nu også søger kærligheden blandt pigerne.

Læs også

Nyt tiltag skal gøre sommeren nemmere at komme igennem

I dagens afsnit venter der dog endnu en overraskelse - da der nu igen tjekker nye ansigter ind i jagten på kærligheden. Denne gang er det dog nye piger, der skal bydes velkommen. 

Det afslører den nye teaser til dagens program - som faktisk allerede nu kan ses på TV 2 PLAY.

Jaffers ankomst vakte stor begejstring hos pigerne - mon de nye pigers ankomst også gør det? Foto: Lotta Lemche/ TV 2

Tæt på at forlade programmet 

Det er første gang at det populære program ruller over skærmen i Danmark. Det har dog ikke været helt uden drama - både på kameraet, men også uden for. Casper afslørede nemlig for nyligt, at han nær havde forladt programmet, da der var en stor uoverensstemmelse mellem ham og produktionen.

I afsnittet der er udkom torsdag, påpeger pigerne at Casper har fået et ekstra glas vin forud for roseceremonien. Noget der normalt ikke ligner ham, men det er der en helt særlig grund til.

Kort før ceremonien havde bølgerne nemlig gået højt mellem Casper og produktionen. 

Læs også

Fejl koster Bagedyst-stjerne dyrt: "Den fejl kostede mig lidt over 150.000 kroner"

Ifølge Casper skete der "en ret stor ting" tidligere på dagen, der resulterede i en diskussion med produktionens ledel, en diskussion der desuden beskrives som lang og alvorlig. Casper mente nemlig at produktionen havde brudt kontrakten og derfor var han særdeles utilfreds. 

"Jeg var rigtig tæt på at sige, at jeg ikke havde lyst til at være med i programmet mere, fordi jeg syntes, de havde brudt kontrakten. Efter flere timers alvorlig snak fandt vi frem til en løsning, som jeg følte kunne accepteres, og så valgte vi at fortsætte programmet," forklarer han til bladet. 

Casper snuppede sig derfor lige et ekstra glas vin inden roseceremonien, for at falde lidt ned efter den ophedede diskussion.