Odds og betting sider - sådan kommer du i gang

02/5/21 17:13

Jonas Chan

Er sport en stor del af din hverdag, og følger du op til flere sportsbegivenheder på daglig basis eller blot weekendbasis, så er betting formentlig stadig noget, der vil kunne fange din interesse.  Måske har du erfaring med betting allerede, men hvis ikke du har, går det kort sagt ud på, at du kan vinde penge, mens du sidder og ser en sportsbegivenhed eller andet.  Hvis du ikke allerede har en konto hos en bookmaker, er det nemt at få en. Du kan være klar til at spille på dit favorithold eller andet på bare få minutter, hvor der er adgang til et hav af forskellige odds på alle slags begivenheder, og det er ikke kun sportsbegivenheder, der er odds på, men også politiske begivenheder og underholdningsprogrammer.  Mange betting sider Der findes mange betting sider derude, og bookmakerne kan selvsagt også kategoriseres som en bettingside. Bookmakerne kommer dog ikke selv med spilforslag, som forskellige betting sider gør det. Her er det deres mål at slå bookmakerne og komme med gode råd, så du kan tjene penge i stedet for at tabe penge. Det skal dog nævnes, at disse spilforslag ikke er lig med gevinst.  På en bettingside er der typisk eksperter indenfor forskellige områder tilknyttet, og disse eksperter kommer så med spilforslag med dertilhørende dybdegående tekst, hvor der både er argumenter som for/imod det givne spilforslag.  Kampagner og bonusser På betting sider er det også muligt at finde en række kampagner fra bookmakerne. Hvis du fx ikke har en bettingkonto endnu, vil du hos bookmakerne kunne få en velkomstbonus, der sikrer dig lidt ekstra penge at starte ud på. Disse penge skal så spilles igennem x antal gange, før du vil kunne udbetale dem.  I den henseende kan det også være en fordel at følge eksperts spilforslag, da du derigennem formentlig vil have større chance for gevinst, end hvis du selv placerede dine væddemål ud fra mavefornemmelse eller følelser.  Diverse bookmakere har også ugentlige kampagner, og det kan være alt fra freebets til risikofrie bets. Et freebet betyder, at du får et gratis spil på fx 100 kroner, som du kan frit kan bruge på hvad som helst. Freebettets værdi vil så blive fratrukket din eventuelle gevinst. Det vil sige, at hvis du har placeret dit freebet til en værdi af 100 kroner på odds 1,40, vil du få 40 kroner i gevinst på din konto. Et risikofrit bet vil sige, at du fx spiller 250 kroner på et væddemål, og i tilfælde af dit spil ikke går hjem, vil du få de 250 kroner retur på din konto.   

Er sport en stor del af din hverdag, og følger du op til flere sportsbegivenheder på daglig basis eller blot weekendbasis, så er betting formentlig stadig noget, der vil kunne fange din interesse. 

Måske har du erfaring med betting allerede, men hvis ikke du har, går det kort sagt ud på, at du kan vinde penge, mens du sidder og ser en sportsbegivenhed eller andet. 

Hvis du ikke allerede har en konto hos en bookmaker, er det nemt at få en. Du kan være klar til at spille på dit favorithold eller andet på bare få minutter, hvor der er adgang til et hav af forskellige odds på alle slags begivenheder, og det er ikke kun sportsbegivenheder, der er odds på, men også politiske begivenheder og underholdningsprogrammer. 

Mange betting sider


Der findes mange betting sider derude, og bookmakerne kan selvsagt også kategoriseres som en bettingside. Bookmakerne kommer dog ikke selv med spilforslag, som forskellige betting sider gør det. Her er det deres mål at slå bookmakerne og komme med gode råd, så du kan tjene penge i stedet for at tabe penge. Det skal dog nævnes, at disse spilforslag ikke er lig med gevinst. 

På en bettingside er der typisk eksperter indenfor forskellige områder tilknyttet, og disse eksperter kommer så med spilforslag med dertilhørende dybdegående tekst, hvor der både er argumenter som for/imod det givne spilforslag. 

Kampagner og bonusser

På betting sider er det også muligt at finde en række kampagner fra bookmakerne. Hvis du fx ikke har en bettingkonto endnu, vil du hos bookmakerne kunne få en velkomstbonus, der sikrer dig lidt ekstra penge at starte ud på. Disse penge skal så spilles igennem x antal gange, før du vil kunne udbetale dem. 

I den henseende kan det også være en fordel at følge eksperts spilforslag, da du derigennem formentlig vil have større chance for gevinst, end hvis du selv placerede dine væddemål ud fra mavefornemmelse eller følelser. 

Diverse bookmakere har også ugentlige kampagner, og det kan være alt fra freebets til risikofrie bets. Et freebet betyder, at du får et gratis spil på fx 100 kroner, som du kan frit kan bruge på hvad som helst. Freebettets værdi vil så blive fratrukket din eventuelle gevinst. Det vil sige, at hvis du har placeret dit freebet til en værdi af 100 kroner på odds 1,40, vil du få 40 kroner i gevinst på din konto. Et risikofrit bet vil sige, at du fx spiller 250 kroner på et væddemål, og i tilfælde af dit spil ikke går hjem, vil du få de 250 kroner retur på din konto.