Oliver Bjerrehus afslører: Så mange penge fik jeg for at deltage i 'Vild med dans'

25/11/21 06:25

Sarah Steenfeldt

Oliver Bjerrehus deltog i 'Vild med dans' i 2008. Her dansede han med Viktoria Franova. Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Nu afslører Oliver Bjerrehus hvor meget han fik for at deltage i det populære danseprogram.

Det er efterhånden mange år siden at Oliver Bjerrehus var på gulvet i 'Vild med dans. Det var tilbage i 2008 at han deltog, hvor han dansede med Viktoria Franova.

Nu afslører han hvor meget han fik i løn for at deltage - og det er ikke småpenge.

Det fortæller han i B.T.s podcast 'Helt væk'.

Faktisk må danserne- og de tidligere dansere ikke snakke om lønnen, fortæller han i podcasten. Men alligevel drister den tidligere model sig til at afsløre beløbet. 

Før Oliver Bjerrehus sagde ja til at deltage, meldte han nemlig ud, hvad han ville have for at være med. Han manglede ikke penge og havde fart på modelkarrieren - så derfor var pengene ikke vigtige. 

"Jeg gider sgu ikke"

"Så jeg skruede bare rigtig godt op for skruetrækkeren og sagde et eller andet åndssvagt beløb – som jeg så fik," lyder det fra Oliver Bjerrehus der tilføjer, at han bad om 120.000 kroner for at deltage, samt 20.000 kroner pr. program han dansede i. 

"Så sagde de: 'Okay, det kan vi godt'. Der havde jeg så været lidt for hurtig. Så jeg var sådan: 'Ej, helt ærligt, jeg gider sgu ikke. Giv mig 240.000, og giv mig så fucking 40.000 per program'. Så sagde de: 'Oliver, du er ikke ked af det, hva?' Så vidste jeg, at den lå meget godt," fortæller Oliver Bjerrehus. 

Men trods det høje beløb, så gik der blot et par dage før TV 2 sagde ja. 

I 2019 deltog Oliver Bjerrehus' søn Oscar Bjerrehus i 'Vild med dans'. Her dansede han med Asta Björk. Sønnen har han med smykkedesigner Anna von Lindholm. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I 2019 deltog Oliver Bjerrehus' søn Oscar Bjerrehus i 'Vild med dans'. Her dansede han med Asta Björk. Sønnen har han med smykkedesigner Anna von Lindholm. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Oliver fortæller også i podcasten, at alle der deltager i programmet har en individuel lønforhandling. Der er derfor ikke en 'ens' løn for at være med i programmet. 

Normalvis holder deltagerne deres løn hemmelig i respekt for produktionsselskaberne, lyder det fra den tidligere model. 

Oliver Bjerrehus og Viktoria Franova nåede at danse i to programmer i 2008, før de blev stemt ud.

Kan ikke danse i dette års finale 

I morgen er der finale i dette års sæson af 'Vild med dans'. 

Her skal alle sæsonens tidligere par også på gulvet - men et par må glimre ved sit fravær. 

Jacob Haugaard er nemlig blevet ramt af corona og kan derfor ikke være med sammen med sin dansepartner Camilla Dalsgaard. 

Den 69-årige entertainer kommer desværre ikke på gulvet i finalen. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Den 69-årige entertainer kommer desværre ikke på gulvet i finalen. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

"Det er ærgerligt, og det er da ikke sjovt, at jeg skal se finalen hjemmefra. Jeg hader at skulle aflyse noget. Sådan har jeg også altid haft det rent professionelt," lyder det fra entertaineren, der beskriver sin tilstand 'som influenza og mat i sokkeholderne'.

Tilbage er Jimilian og Asta, Lise Rønne og Silas samt Pernille Blume og Morten Kjeldgaard, som på fredag skal dyste om titlen som vinder af dette års 'Vild med dans'.