Oliver Bjerrehus imponerer: Ofrer sin krop

05/2/21 07:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Foto: Per Arnesen / Discovery Networks Danmark.
Nu imponerer Oliver Bjerrehus i et nyt program.

Under strikse, militære forhold bliver 12 kendte danskere heriblandt Mascha Vang, Torben Chris og Oliver Bjerrehuus, udfordret af ’Oberst’ Dar Salim og ’Kaptajn’ Jacob Riising, når de udfordres både fysisk og psykisk i militære discipliner. Luksus og frihed tages fra dem, og deres navn erstattes med en talkode, når de indlogeres på en bornholmsk kaserne for at kæmpe om sejren i programmet Stjerner i trøjen.

Allerede i andet afsnit, der vises på Discoveryplus, bliver Jacob Riising imponeret over Oliver Bjerrehuus’ styrke. Her kan man se deltagerne forsøge at kæmpe sig igennem en udfordring, hvor de laver en menneskelig pyramide, og her tager Oliver Bjerrehuus en for holdet og placerer sig nederst.

“Prøv at se der, hvordan han ofrer hele sin krop,” siger Jacob Riising, da Oliver Bjerrehuus igen og igen agerer nederste konstruktion i pyramiden.

De tror det er en lejrskole

At dømme ud fra deltagernes kufferter er det langt fra alle stjernerne, der ved, hvad de går ind til i programmet. Store rullekufferter bliver slæbt med, og både Oliver Bjerrehuus og Mattias Hundebøll har musikinstrumenter med.

“Altså har Oliver Bjerrehuus en guitar med? Det har han kraftedeme. Eller en ukulele eller sådan noget. Han tror, det er en lejrskole” konstaterer Jacob Riising, da han på afstand overvåger de 12 deltagere, der tjekker ind på Frennenæs Kaserne på Bornholm, hvor programmet blandt andet bliver optaget. 

Stjerner i trøjen kan ses på Discoveryplus.