Om få dage sker det for Meghan og Harry

29/11/22 14:08

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En ny dokumentarserie om prins Harry og Meghan Markle skal snart udgives på Netflix.

Meghan Markle og prins Harrys dokumentarserie vil blive vist på Netflix, og datoen er blevet offentliggjort. Den 8. december sker det.

Det blev rapporteret, at parret forsøgte at skubbe udgivelsesdatoen tilbage til 2023 på trods af, at Netflix, ifølge rygter, betalte dem $100 millioner for showet. Det skriver Daily Star.

Blandede rapporter er dukket op, og Deadline har insisteret på, at showet bliver forsinket til næste år.

Det er rapporteret, at chefer venter på grund af tilbageslaget over den femte sæson af The Crown, men Page Six har sagt, at dokumentaren vil blive vist den 8 december.

Harry har også arbejdet på en altoverskyggende erindringsbog med titlen Spare, og sammen med Netflix-serien har begge værker skabt stor kontrovers.

Royale eksperter har sagt, at projekterne har hindret parrets forsoning med Harrys far, kong Charles og hans bror, prins William.

Efter dronningens døde tilbage i september, blev det rapporteret, at parret ønskede at "nedtone" det, de sagde om Charles, Camilla, William og hans kone Kate Middleton, mens det også blev sagt, at parret var i tvivl om serien helt.

"Der sker en masse samtaler. Jeg hører, at Harry og Meghan ønsker, at serien skal slubbes til næste år. Jeg spekulerer på, om serien bare er 'død' på dette tidspunkt - gør det, at Harry og Meghan bare vil lægge den på hylden?" lød det fra en kilde.

En Netflix-insider sagde også: "Netflix har været opsat på at have showet klar til at streame til december. Der er et stort pres på [Netflix CEO] Ted Sarandos, som har forholdet til Harry og Meghan, for at få dette show færdigt."

På trods af "presset" hævdede kilden, at Netflix "stod ved filmskaberne", og at projektet "stadig vil fortsætte".