Optagelserne er i gang: Dansk hitserie vender tilbage

07/3/23 07:51

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Der forventes premiere i 2024

Interesserede Viaplay-abonnenter har i tre sæsoner set neglebidende til, når profiler Louise Bergstein, og efterforskeren Frederik Havgaard, har opklaret dystre krimimysterier, når hitserien “Den som Dræber” har rullet over skærmen.

Og nu kan fans af serien godt glæde sig til flere kolde gys ned af ryggen:

En fjerde sæson er nemlig i gang med optagelserne, skriver Her og Nu.

Den kommende sæson ridder fortsat på en stor succesbølge. Den tredje sæson var nemlig Viaplays mest sete serie på premieredatoen. Der er derfor rigelig med sultne seere der glæder sig til mere - og det kan folkene bag serien også mærke.

Det er for det første virkelig dejligt, at seerne er så glade for serien. Og så er det en skøn produktion at være på, så det er rigtig fedt, at Viaplay synes, at vi skal lave en sæson mere” siger Natalie Madueño, der spiller hovedrollen Louise Bergstein, i Viaplays pressemeddelelse.

Også skuespilleren Simon Sears glæder sig til at vende tilbage til rollen som Frederik Havgaard, når endnu et mysterie skal opklares.

Jeg elsker at spille Frederik, han har en stor umiddelbarhed, som gør, at man altid kan finde en masse nye nuancer at spille. Han lægger sin stolthed til side undervejs og er mere modtagelig for gode råd” fortæller Sears.

Ifølge meldingen fra produktionen, bliver der i den kommende sæson dykket længere ned de kriminelles gøren og væren. Denne gang i form af et ungt bandemedlem der kort tid efter løsladelse fra fængslet, bliver myrdet.

Der forventes en premieredato på “Den som Dræber” sæson 4 i 2024, men en specifik dato vides endnu ikke.