Overraskende exit i X Factor: Trækker sig inden det er begyndt

11/02/2021

Sarah Steenfeldt

Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
I morgen begynder dette års bootcamp og en stor afsløring - der er nemlig lavet ændringer i sidste øjeblik.

Mest læste i dag

I 5 chair challenge fik gruppen KASJA sunget sig til en stol - men de bliver alligevel ikke en del af bootcampen. De valgte nemlig at trække sig inden. Det skriver TV 2.

De tre piger fortæller, at de hurtigt indså at det krævede meget at være med i programmet og de var ikke klar til, at give afkald på deres individuelle projekter. Derfor faldt valget på at trække sig. De tre piger  har blandt andet højskole ophold og optagelsesprøve til Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i kalenderen og ingen af disse ting skulle vige pladsen for X Factor. 

Når der er bootcamp skal de tre dommere afgøre hvilke tre solister eller grupper, de går videre med til live-shows. Og Blachman får stadig fem grupper at vælge mellem, for den bliver taget af en anden gruppe.

Hvem der overtager deres plads er fortsat uvist og seerne må vente i spænding. Blachman var dog ikke helt slået ud af pigernes exit, på trods af, at han værdsatte det de lavede.

"Da jeg fik beskeden om KAJSA, tænkte jeg "fedt, så kan jeg lave en gruppe mere". Og det bliver som regel det bedste," siger Blachman til TV 2.

Anderledes live-show

Når de kommende live-shows inden længe løber af stablen, bliver det dog med en markant ændring.

Grundet coronapandemien og den fortsatte nedlukning af Danmark, bliver som minimum det første liveshow nemlig helt uden fysisk publikum. Det oplyser kanalen til Ekstra Bladet.

“Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer, og hvis de ændrer sig, så kan det jo være, at vi om nogen tid kan have et live-publikum igen. Men indtil da så bliver det på en alternativ måde, at der kommer publikum med,” lyder det i en mail fra underholdningsredaktør på TV2, Dorte Borregaard.

I stedet for det fysiske publikum kommer der en ny løsning med et stort virtuelt publikum, som skal være med til at skabe stemning og liv i studiet, forklarer Dorte Borregaard.

Du kan se X Factor fredag klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.

Anbefalet til dig