Overraskende valg: TV2-profil har scoret nyt job

12/2/23 12:00

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Selvom hun har været der før, er det alligevel et overraskende valg.

Det er som bekendt kommet frem, at Sara Maria Franch-Mærkedahl ikke fortsætter som vært hos TV 2. Og nu har hun allerede fundet ud af, hvad fremtiden har i vente.

Hun har nemlig allerede landet et nyt job.

Sara Maria Franch-Mærkedahl skal således varetage en del af pressearbejdet for Cirkus Arena, oplyses det i en pressemeddelelse.

"Det bliver en spændende opgave, og det føles fantastisk at have savsmuld under fødderne igen. Store dele af min DNA er jo udsprunget af cirkus, så det føles på en måde som at komme hjem," udtaler Sara Maria Franch-Mærkedahl i pressemeddelelsen.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har før varetaget pressearbejdet og været sprechstallmeister i Cirkus Arena, hvorfor det altså bliver et gensyn med Cirkus Arena. 

Glad og taknemmelig

Sara Maria Franch-Mærkedahl var ellers begejstret for sin stilling hos TV 2. 

"Jeg har været meget glad og taknemmelig for min stilling på TV 2 og håber selvfølgelig på tæt samarbejde med TV 2, bare i en anden konstellation," skriver hun i en besked til Ekstra Bladet. 

Men i et opslag på LinkedIn bekræftede hun altså i starten af måneden, at hun har valgt at opsige sin stilling

"Efter flere år som fastansat hos TV 2 har jeg besluttet at opsige min stilling og bliver fra 1. marts freelance," skrev hun.