Overvægtig kat tager nettet med storm efter sjov workout-video

28/10/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Den sygeligt fede kat Cinderblock var tvunget til at tabe sig, så den blev beordret til workout. Det gik dog ikke helt som personalet i dyreinternatet havde håbet på.

Mest læste i dag

Cinderblock var blevet afleveret til Northshore Veterinary Hospital i Bellingham i USA efter ejeren på grund af sygdom i familien ikke havde været i stand til at tage sig af den mere. Det var meningen, at katten skulle aflives, men dyrlægen Brita Kiffney kunne ikke få sig selv til at gøre det, og bad ejeren om lov til at beholde katten.

Det fik hun lov til, men der var et problem. Katten var nemligt sygeligt fed, fordi den var blevet fordret af ejerens demente far. 

I Northshore har dyrene adgang til et undervandsløbebånd der kunne bruges til fysisk rehabilitering til Cinderblock. De optog en video af Cinderblock, der efterfølgende er blevet set mere end to millioner gange efter den fandt frem til Reddits forside.    Videoen har affødt en række kommentarer om, at det er nemt at relatere sig til den måde, den udfører sin workout på.    "Sådan har jeg det også, hver eneste gang, jeg skal op på et løbebånd," skriver en bruger i kommentarfeltet. 

Dyrlægen Brita Kiffney håber, at videoen kan være med til at sætte fokus på, at 60% af alle katte, der bruges som kæledyr, enten er overvægtige eller decideret fede. "Der er ikke mange mennesker, der er klar over, at deres kæledyr er overvægtige," fortæller hun til CNN. 

 

Anbefalet til dig