Par forsøgte forgæves at blive gravid – viste sig de har haft sex på den 'forkerte' måde i 4 år

28/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Der var god grund til, at parret ikke kunne blive gravide.

Mest læste i dag

Et ægtepar, der desperat ønskede sig et barn, har fået at vide, at de har haft sex på den forkerte måde i fire år - hvilket er grunden til, at de ikke kunne opnå en graviditet.

Det unavngivne par, der er henholdsvis 26 og 24 år, søgte professionel rådgivning, efter de ikke havde held med at blive gravide, på trods af regelmæssigt samleje.

Men alarmklokkerne begyndte at ringe, da lægerne opdagede, at kvinden var jomfru. Hun indrømmede derefter, at sex "normalt var smertefuldt" for hende hver gang.

Det skriver Mirror.

"Parret var meget unge, manden 26 og kvinden 24. De var meget sunde, men på trods af at have været gift i fire år, kunne de ikke opnå en graviditet. Deres familie gav dem meget stress på grund af det," fortalte jordmoder Liu Hongmei.

Under besøget blev Liu spurgt om hustruens medicinske historie og fik at vide, at parret havde samleje regelmæssigt.

Kvinden afslørede også, at oplevelsen var "usædvanligt smertefuld" for hende hver gang, men hun gennemgik det i håb om at blive gravid. Kvindens symptomer fik doktor Liu til at tro, at hun måske havde en form for gynækologisk sygdom. Men Liu blev "chokeret", da en undersøgelse afslørede, at kvinden var jomfru.

Ifølge Kinas Guiyang Evening Post førte Lius "erfaring" hende til at undersøge kvindens anus.

Det var da, lægen angiveligt opdagede, at parret havde fejlagtigt haft analsex i fire år, hvilket resulterede i, at de ikke kunne blive gravide. Liu siges at have overrakt parret, der er fra den kinesiske by Bijie, hver deres sexoplysningshåndbog. Hun gav dem også "retningslinjer", inden de blev sendt hjem.

Rådgivningen syntes at virke, da nyheden om hustruens graviditet kom blot få måneder senere.

De informerede angiveligt den nu pensionerede læge om, at de endelig ventede sig - ved at sende 100 æg og en levende høne som gaver til hendes tidligere hospital.

"Fire års ægteskab, og hverken manden eller kvinden vidste, hvordan man bliver gravid. Par, der mangler så grundlæggende viden, er meget sjældne," sagde Liu og tilføjede:

"Men det er ikke usædvanligt, at folk mangler eller har fejlagtige opfattelser af seksuel viden."

Anbefalet til dig