Par kendt fra TV 2 skal være forældre igen: Er ikke gået som forventet

19/1/22 06:16

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
"Det har været en modbydelig graviditet."

I starten af 2021 blændede TV 2 op for ‘Årgang 20’, hvor seerne bliver inviteret indenfor hos fire danske familier, der har fået børn i år 2020. 

Et af de fire par er Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, og til sommer kommer endnu et familiemedlem til verden.

Det afslørede Maria i et opslag på Instagram i december.

“Der har været lidt stille herinde de sidste par uger, og ja, grunden er, at vi venter os endnu et familiemedlem,” skrev hun.

Graviditeten er dog ikke gået som forventet.

Et af de fire par i 'Årgang 20' er Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, og inden alt for længe kommer endnu et familiemedlem til verden. Foto: Daniel Hjorth.

Et af de fire par i 'Årgang 20' er Maria og Nikolaj fra Mørke, som er forældre til Solvej, og inden alt for længe kommer endnu et familiemedlem til verden. Foto: Daniel Hjorth.

“Det har været en modbydelig graviditet indtil videre og en kæmpe forskel i forhold til, da jeg var gravid med Solvej, hvor jeg var flyvende i alle ni måneder. Det begyndte allerede i syvende eller ottende uge med 10-15 opkastninger om dagen. Jeg var sygemeldt fra arbejdet i en måned. Nu er jeg tilbage, men jeg er stadig noget ør,” fortæller 29-årige Maria Skødt Bek til BILLED-BLADET.

Er klar med anden sæson

Hvordan går det de fire nybagte familier i TV 2s dokumentarserie 'Årgang 20'?

Det kan seerne får svar på i anden sæson, som havde premiere i starten af 2022. 

“Vi er tilbage hos de fire familier og ser, hvordan de klarer sig igennem 2021, hvor ikke meget går som planlagt,” skriver TV 2 i foromtalen af programmet. 

Anden sæson af ‘Årgang 20’ kan ses her.