Paramount Network kommer til Danmark

26/09/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

Jesper Dahl er nyudnævnt direktør for Viacom i Norden
Den amerikanske tv-kanal Paramount Network kommer nu til Danmark og vil sende film, serier og comedy til 80 pct. af de danske tv-husstande. Blandt kanalens indhold er kult-programmer som The Daily Show og South Park.

Mest læste i dag

Så er der godt nyt til alle, der er fans af kvalitetsunderholdning, serier og film med nogle af verdens største stjerner. Mediekoncernen Viacom har nemlig i dag annoncereret, at den amerikanske tv-kanal Paramount Network kommer til Danmark.

Paramount Network bliver fra januar 2019 stedet for de store historier og karakterer og vil appellere til alle, der elsker stærke fortællinger, ikoniske øjeblikke og masser af action.

Kanalen samler det bedste indhold fra Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land og vil bl.a. vise serier som The Daily Show og Southpark.

"Paramount Network vil fra starten blive distribueret meget bredt i Danmark og bliver stedet, hvor seerne kan opleve alt det bedste indhold fra vores store portefølje af brands. Det bliver første gang nogensinde i Norden, at én kanal samler det absolut bedste indhold fra Viacoms mange underholdningsbrands," siger Jesper Dahl, der er nordisk distributionschef og nyudnævnt direktør for Viacom i Norden.

Stor succes i udlandet

Kanalen er allerede med stor succes lanceret i USA, England og Spanien og er en af Viacoms største og hurtigst voksende globale kanaler.

I Danmark kommer Paramount Network til at erstatte Comedy Central og overtager de bedste shows og serier fra Comedy Central. Seerne vil også kunne se de bedste programmer fra MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land på kanalen. MTV og Nickelodeon vil dog også fortsætte som selvstændige kanaler.

En mere detaljeret oversigt over Paramount Networks indhold og programmer bliver offentliggjort i forbindelse med lanceringen.

Anbefalet til dig