Peder var sur efter speeddate: “Jeg vægter udseendet højt og det har jeg også sagt til dem”

15/01/2021

Sarah Steenfeldt

Peder er klar til speeddating. Foto: Anders Brohus/TV 2
“Udvalget” af piger faldt ikke i singlefyrens smag.

Mest læste i dag

I TV 2-programmet Kærlighed hvor kragerne vender, kan vi følge de fire singlefyre Peder, Mathias, Jonas og Christian. 

I alt havde 180 piger tilmeldt sig programmet, men kun 22 skulle med - og de 22 kvinder, tog derfor turen til Hurup for at møde de fire fyre. Men nu fortæller Peder ærligt, at han ikke var synderligt tilfreds med udvalget. 

“Jeg var faktisk ret sur. Jeg vægter udseendet højt - og det har jeg også sagt til dem (produktionen, red.). Alle fyrene har snakket om, at de godt må se godt ud. Udseende spiller jo også ind i forhold til, at man kun har to minutter med en person som førstegangsindtrykket,” fortæller han helt ærligt til HER&NU.

Vi fik at vide, at der var omkring 180 tilmeldt, og så vælger man piger, som ikke faldt i vores smag. Det synes jeg ikke er helt i orden,” tilføjer han.

De 22 kvinder kunne selv vælge hvem af fyrene de ville på speeddate med - og de måtte gerne vælge mere end én. Herefter var der afsat præcist to minutter, til hver speeddate. 

I alt valgte ni piger at besøge Peders bord til en speeddate. 

Lige hurtig nok

Der var dog alligevel et par kvinder som faldt i Peders smag, men han mener bestemt, at produktionsselskabet godt kunne have gjort sig mere umage, med at vælge piger der passede til fyrenes ønsker.

Peder fortæller, at han inden optagelserne havde snakket meget med tilrettelæggeren omkring hvilken slags piger der faldt i hans smag og at tilrettelæggeren havde “talt det godt op” - derfor havde han nok for høje forventninger og blev lidt nedtrykt over det. 

På en speeddate var der en af pigerne som ikke spildte tiden, hun spurgte Peder lige ud, hvilke tanker han havde omkring et bryllup - og det var ikke noget som han fandt synderligt tiltalende. 

Han fortæller at det var for hurtigt at spørge om, når man netop har mødt hinanden og desuden kun har to minutter.

De andre fyre havde også travlt ved deres borde, især denne sæsons yngste fyr - 25-årige Jonas - havde rigeligt at se til. Intet mindre end 16 piger besøgte hans bord til en speeddate. 

Du kan se hvordan det går Christian, Mathias, Jonas og Peder hver onsdag kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play. 

 

Anbefalet til dig