Peter Ingemann afslører helt nyt eventyr: Om få måneder sker det

19/4/21 09:35

Sarah Steenfeldt

Her er Peter Ingemann på sin sidste etape af knallerteventyret i Ingemann, Fyn & Lolland-Falster. Foto: Heartland / TV 2
Nu er der et nyt eventyr i vente for den populære tv-vært.

På sin Instagram-profil afslører Peter Ingemann, at seerne igen kan glæde sig til at følge ham på et knallert-eventyr i Danmark. 

Om få måneder indtager han nemlig solskinsøen på sin "Rubin-røde" Puch Ponza Juvel.

"Knallerten kører igen! Om et par måneder trykker jeg kickstarteren i bund og stikker atter engang min "Rubin-røde Puch" ind i et lækkert område af Danmark. Denne gang bliver det Bornholm," skriver han til et opslag på sin Instagram-profil.

Den præcise rute på Bornholm er ikke fastlagt endnu, men der er allerede ideer på tegnebrættet, afslører Peter Ingemann. 

"Vi har allerede nogle gode ideer til, hvad vi skal lave derovre - men kender du til noget, som måske ikke lige står i turistbrochuren.... noget rigtigt bornholmsk, ukendt, originalt eller måske endda "EN ÆGTE ORIGINAL" så skriv endelig," lyder det fra tv-værten og tilføjer:

"Jeg elsker originaler og skævheder. På forhånd tak. GIVE IT SOME BUNDGAS".

Der er dog en lille bekymring der spøger hos ham - nemlig hvordan fasøls-situationen er på Bornholm.

"PS. Jeg er kun lidt bekymret for om man kan få en iskold fadøl på Bornholm eller om det er et tørt sted?????" slutter han af. 

Beder følgerne om hjælp

Det er ikke længe siden, at Peter Ingemann på sine sociale medier, søgte hjælp mange sine mange følgere.

Tidligere har Peter Ingemann skrevet bogen "Ingemanns land" og nu er der en ny bog på trapperne fra ham. 

Denne gang er tager Peter Ingemann en tur tilbage i sine erindringer, fra den "Den Gyldne Hest" i Silkeborg.

Selv beskriver han det som "en semi-autentisk bog (mere autentisk end semi) om familie-bodegaen, “Den Gyldne Hest” i Silkeborg og dens herlige klientel", det har han tidligere oplyst på sin Instagram-profil.

Det er på nuværende tidspunkt planen, at bogen skal udkomme til jul og vil være en for for "en brun bodega-julekalender", fortæller Peter Ingemann.

"Bogen kommer, hvis alt går vel ud til jul. Ja, det bliver en brun bodega jule-kalender uden nisser og trolde, men med masser af sex og sprut og hessian....Nu må vi se om der er interesse for den. Den får i hvert fald fuld gas, jeg hygger mig voldsomt og det overrasker mig, hvor lidt jeg egentlig behøver at digte," lød det tidligere fra værten på Instagram.

Og nu efterlyser han altså hjælp fra sine mange følgere på de sociale medier.

"Jeg har brug for hjælp!

(Opslaget er nok mest til lokalområdet, Silkeborg mm)," indleder han i et nyt opslag på sin Facebook- og Instagram-profil.

"Noget værre griseri"

Der mangler nemlig et yderst vigtigt element til den nye roman.

"Manden på billedet er min fætter Pattaya Pete. Eller han hedder rigtigt Pete Donny Ingemann. Han spiller en hovedrolle i min nye roman - mit fritidsprojekt - omhandlende familiebodegaen “Den Gyldne Hest” i Silkeborg. Bogen er en erotisk brun bodega-fortælling, De grå sider møder øl, snaps, sved, sæd og hessian....ja noget værre griseri rent ud sagt," lyder det fra Peter Ingemann i opslaget.

Men den autentiske fortælling om Den Gyldne Hest skal ikke stå helt alene - og derfor mangler der nu nogle stemningsbilleder. Og det er hér, at alle Peter Ingemanns følgere kommer ind i billedet.

"Jeg har hårdt brug for nogle stemningsbilleder fra Den Gyldne Hest. Jeg har selv nogle af facaden, men ikke indefra. Ligger du inde med nogen billeder, meget gerne med mennesker på, så send mig en privat besked om det. Jeg lover at alle ansigter bliver anonymiseret og fotografen krediteret hvis man ønsker dette.....kan også være man bare vil være under radaren....hahahaha....." skriver han og tilføjer, at det bestemt ikke gør noget, hvis billederne er fra 70'erne. Handlingen udspiller sig nemlig i 1970-1971 - der er dog intet krav om, hvornår billederne skal være fra.

Det er allerede strømmet ind med kommentarer til opslaget, hvor følgerne begejstret fortæller egne historier om Den Gyldne Hest og fortæller, at de ser meget frem til at læse bogen.

Du kan se hele opslaget herunder: