Peter Ingemann besvarer grove beskeder: 'Det er så latterligt'

19/8/21 14:35

Nicolai Busekist

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Den kendte tv-vært har modtaget flere grove beskeder på de sociale medier fra utilfredse seere af programmet 'To ens - med Ingemann'

Peter Ingemann er en erfaren herre, der har ageret vært på flere populære programmer. Blot gennem de seneste år har han indtaget værtsrollen i programmer såsom 'Nybyggerne', 'Hammerslag' og 'Størst'.

Det seneste nye programmer, hvor den 48-årige rutinerede tv-vært står i spidsen, er programmet 'To ens - med Ingemann'.

Det er et simpelt program, der går ud på, at han og sine to venner, Anders og Claus, der begge er ejendomsmæglere, skal besigtige to boliger, der er forholdsvis ens, men som ligger to forskellige steder i landet. Herefter skal de gætte prisforskellen ud fra beliggenheden.

Det første program blev sendt onsdag i sidste uge, og siden da har Peter Ingemann modtaget kritik fra flere af programmets seere, skriver Ekstra Bladet. Nogen var dog mere konstruktive end andre.

Det vidner om, at det ikke er alle, der er lige begejstrede for det nye program, men det tackler Peter Ingemann dog med sin vanlige humor og selvironi. Flere af beskederne, hvori han kaldes alt fra forloren til populistisk, har han også valgt at dele på Instagram.

"Er den slags programmer ikke ved at blive noget fortærskede. Og det samme med Ingemann og hans forlorne folkelighed," skriver en mand ved navn Ulrik blandt andet.

En seer ved navn Ole synes derimod, at det er trist, at Peter Ingemann forfalder til 'populistisk bras'.

"Det er trist at se Peter Ingemann forfalde til populistisk bras, det var ikke forventet, måske er den nu falmede popularitet steget til hovedet," skriver han i en kommentar på Facebook.

Du kan se, hvad Peter Ingemann selv har skrevet om de mange beskeder på billedet herunder:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Selvom det ikke er et program, der har ramt plet hos alle, er der dog alligevel god grund til at smile hos Peter Ingemann. Der er nemlig blevet taget godt imod programmet, hvis man kigger på seertallet.

Ifølge Ekstra Bladet blev første episode nemlig set af intet mindre end 500.000 seere. Det har været med til at gøre programmet til det næstmest sete program i sidste uge, som kun blev overgået af sæsonpremieren på 'Alle mod 1'.