Peter Ingemann løfter sløret: Fortæller privat detalje

18/03/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann hilser på nogle af de lokale på vej fra Hanstholm til Vejlby Klit her i "Ingemann og Vestkysten'"Heartland/ TV 2
I øjeblikket er han aktuel i programmet Ingemann, Fyn og Lolland-Falster på TV2. Det er også i det program, at han nu fortæller om detaljer fra privatlivet.

Mest læste i dag

I øjeblikket kan man se Peter Ingemann køre Fyn og Lolland-Falster tynd på sin knallert af modellen Puch Monza Juvel.    Her kommer han vidt omkring, blandt andet har han været forbi den lille by Snave, hvor en snak om Polle og stjålne byskilte, resulterede i en undskyldning til Assens Kommune og en vild aution.    Det kan du læse mere om her:
I et af programmerne kommer Peter Ingemann også forbi Troels Trier, der er manden bag gruppen "Røde mor".   Et besøg som vakte stor begejstring hos den populære vært - han er nemlig svært glad for samfundssatiriske sange. 

Særlig musik

De fleste som dyrker motion, har sikkert også en favorit spilleliste til netop det formål. Det gælder også Peter Ingemann - og her er der en helt særlig slags musik, som han elsker at høre når han løber. 

Peter Ingemann har nemlig en forkærlighed for de gamle sange fra den samfundssatiriske gruppe "Røde mor". Faktisk er det altid det, han hører, når han løber ture.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har "Røde mor" i ørerne, når jeg løber. Jeg ELSKER "Røde mor"," lyder det fra ham til Troels Trier, som da også giver et nummer til den begejstrede gæst. 

Peter Ingemann afslører også, at han netop havde sunget gruppens sang "I emhættens skær" på turen til Kerteminde, på knallerten. 

Han fortæller også, at han både kan høre spidende samfundskritik - og sange som "I emhættens sker", som Peter Ingemann beskiver handler om en stakkels alkoholiker, der sidder alene når alle andre er gået - men som også stadig har et glimt i øjet, galskab og ironi.

81-årige Troels Trier spiller også et nummer for Peter Ingemann, og faktisk er det netop sangen "I emhættens skær" som han i den anledning spiller for den begejstrede tv-vært.

Ingemman, Fyn & Lolland-Falster kan ses på TV 2 hver tirsdag eller på TV 2 Play.

 

 

 

Anbefalet til dig