Peter Mygind taler ud om grim ulykke: Har stadig smerter

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Den folkekære skuespiller er stadig ikke kommet sig over den blodige ulykke, fortæller ham

Mest læste i dag

Nytårsfortsætter tog en uventet drejning for den elskede danske skuespiller Peter Mygind, da en tenniskamp resulterede i et smertefuldt fald.

Den 60-årige stjerne fandt sig selv med en brækket næse, et ødelagt lår og midt i et blodbad, hvilket hurtigt satte en stopper for hans sportslige udfoldelser.

- Jeg slog hul ind til knoglen, og jeg blødte sindssygt meget, så det var meget dramatisk tennis. Jeg var totalt smadret, så jeg er glad for, at jeg ikke var i nogen produktion, for så havde det været forfærdeligt, fortæller Peter Mygind til Se og Hør, der mødte skuespilleren på den røde løber ved gallapremieren på "Den grænseløse".

Den dramatiske hændelse skete, da Mygind bogstaveligt talt landede på næsen under en ellers fredelig tenniskamp. Resultatet var en tur på hospitalet, hvor han modtog seks sting og gennemgik en yderst smertefuld procedure, hvor læger forsøgte at remanøvrere næsen tilbage på plads uden bedøvelse – en behandling, der normalt forbeholdes dem under 15 år.

"Mygind-mareridtet", som hændelsen hurtigt kunne døbes, viste sig dog at bære en skjult gave. På trods af de umiddelbare smerter og det ubehagelige efterforløb, har skuespilleren fundet en positiv vinkel i sin ufrivillige pause fra rampelyset.

- Jeg blev tvunget til at ligge på sofaen, og læse en bog og det er også en gave.

Ved gallapremieren på filmen "Den grænseløse" viste Mygind sig offentligt med mærker fra uheldet, men med et smil på læben.

Anbefalet til dig