Petra Nagels ærlige ord: "En ikke særlig perfekt ferie"

Af: Ida Hansson

|

29/12/2022

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Petra Nagel afslører på sin Instagram, at hendes ferie med kæresten ikke gik helt som forventet.

Mest læste i dag

Det er ikke altid, at der er i hverdagen er plads til kæreste-tid og rolige morgener. Slet ikke når man har 2 børn under 5 år.

Nu fortæller journalist Petra Nagel, at hun og hendes kæreste Asmus havde en "ikke så perfekt tur til Færøerne".

"KÆRESTETUR - en guide til how to have en ikke særlig perfekt ferie. Vi har ikke været alene i længere end 12 timer siden vi fik børn for snart 5 år siden. Så vi havde forventninger ligeså høje som vores fly ville flyve os op til Færøerne. En destination jeg i mange år har drømt om at besøge," sådan indleder Petra Nagel sit opslag på Instagram.

Hun fortsætter hun med at fortælle, at de lige præcis nåede 0,0 kilometer på i atmosfæren.

Der var nemlig snestorm på Færøerne, hvilket gjorde, at parret måtte overnatte på lufthavnshotel i Aalborg.

Efter 1,5 døgn lander parret på Færøerne, men den lejebild de får udleveret er åbenbart ikke lavet til det barske vejr. Den kan nemlig ikke køre op ad vejen ud at glide ud. Ikke super godt.

"Ankommet på hotel. Der er ingen dør mellem seng og toilet. Kun en glas(GLAS…!!)låge. Skønno efter 1000 timer i lufthavn og fly og pis mig i øjet og man bare gerne vil sidde på tønden og have det lidt ensomt.
Vi spiser ude. Og bliver uvenner. De skyhøje forventninger dræber realiteterne. Noget med at du er påståelig og jeg er kontrollerende," skriver hun.

Bedre held næste gang, Petra.

Anbefalet til dig