Philine Roepstorff taler ud: "Jeg er skuffet over mig selv"

Af: Ida Hansson

|

08/12/2022

Underholdning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Philine Roepstorff deler nu med sine mange følgere på Instagram, at hun føler, at 'alle er ligeglade'.

Mest læste i dag

Influenceren Philine Roepstorff er ikke i særlig gode julehumør lige for tiden. Det fortæller hun for sine 400.000 tusinde følgere på Instagram. 

En følge spørger nemlig influenceren, om hun er okay, og Philine kommer med et meget ærligt svar på det spørgsmål.

"Alt i alt er jeg meget heldig, og jeg er meget taknemmelig for, hvor jeg er. Men nogle gange kan jeg stadig få følelsen af ikke at være god nok," svarer Philine.

Hun fortæller at følelsen af at ikke være god nok, har siddet i kroppen længe.

"Den følelse har jeg haft i noget tid. Jeg ved ikke, om det er fordi, mange stopper med at følge mig på Instagram, eller om det er fordi, folk virke til at være mere ligeglade, selv om jeg føler, at jeg arbejder endnu hårdere for at lave godt indhold," skriver influenceren.

"Eller om det er fordi, det her år bare er et hårdt år for alle. Måske er jeg bare ved at ændre mig, blive ældre og mere følsom," tilføjer hun.

Philine sidder altså med en følelse af, at folk er ret ligeglade med det hun laver og poster på sine sociale medier. Det til trods for, at hun siger, at hun arbejder endnu hårdere.

Influenceren danner par med fodboldspilleren Jakob Bruun Larsen, og det betyder, at de af og til er nødt til være adskilt i længere perioder. Også det er noget de påvirker Philine.

"I dag har jeg bare fået en masse følelser. Jeg savner min kæreste, som rejste i går. Jeg er skuffet over mig selv og mit arbejde. Jeg er ked af, at ingen virker til at gå op i mine nye træningsvideoer på YouTube," skriver hun.

Jakob Bruun larsen spiller for Bundesliga-klubben 1899 Hoffenheim

Anbefalet til dig