Pilot bilder kæreste ind, at fly har motorsvigt: Men pludselig får hun sit livs overraskelse

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En pilot tog sin kæreste med på en flyvetur, da han bildte hende ind, at flyet havde motorsvigt. Men det var ikke den første overraskelse, hun fik på flyveturen.

Lige nu læser andre også

Pilot Anthony Bordignon og Katherine Wareham havde været kærester i to år, da Anthony besluttede sig for, at han gerne ville tage tingene til det næste niveau.

Mere konkret besluttede han sig for, at de skulle tage deres forhold omtrent 3.500 fod op i luften. Han ville gerne have sin kæreste med på en lille flyvetur.

Der findes folk, der har det fint med at flyve, men der findes bestemt også folk, der har det bedst med at have deres fødder solidt plantet på jorden. Sidstnævnte har det sjældent bedre, hvis det er et lille fly, de skal flyve med.

Katherine er en af de personer, der ikke har det fantastisk med at sidde i et lille fly. Hun valgte derfor at sidde med øjnene lukket, da flyet skulle lette.

Det er bestemt ikke alle, der er lige så komfortable ved at flyve, som Anthony tydeligvis er, men da de endelig nåede en vis højde, blev Katherine en smule mere komfortabel.

Her tog hun sig tid til at smile til det kamera, der var monteret i flyet, ligesom hun også tog billeder af den natur, de fløj henover. Kort tid efter iværksætter Anthony dog sin plan, hvilket bestemt fik Katherines komfortniveau til at falde.

I videoen kan man se, at hun bliver mere og mere nervøs, og hun bliver ved med at kigge over på Anthony, der ser ud til at have mistet kontrollen over deres lille fly.

Herefter begynder deres fly både at dykke og svaje. På et tidspunkt fortæller Anthony endda til Katherine, at de kan blive tvunget til at lande på en mark.

Dernæst beder han hende om at læse en tjekliste højt. Der er tale om et teknisk dokument, der indeholder alle de procedurer, som en pilot kan og bør udføre i nødsituationer.

Katherine gjorde ganske modvilligt, hvad hun blev bedt om, hvorefter Anthony bad hende om ikke at gå i panik.

For at gøre situationen mere alarmerende og virkelighedstro, kan man høre Anthony fortælle om situationen til flyvelederen. Imens begynder Kathenrine at tjekke ting af listen.

Hun prøvede at gøre sit bedste for at bevare roen, selvom det er tydeligt at se på hende, at hun bestemt ikke var rolig i situationen, mens hun guider sin kæreste. Pludselig får hun sig dog noget af en overraskelse.

"Bekræft, at ringen er aktiveret. Start forlovelsesproces. Følg trin 11 til 14," læser hun, hvorefter det går op for hende, hvad Anthony egentlig er i gang med.

"Vil piloten...," læser hun, og afbryder hurtigt sig selv.

"Jeg hader dig," siger hun med et stort smil på læben, ligesom man kan se, at hun er tæt på at lade tårerne flyde frit.

"Vil piloten elske passageren for evigt? Ja. Vil du gifte dig med piloten?" læser hun videre, mens hun græder: "Vil du gifte dig med piloten?"

Herefter finder Anthony en ring frem, og selvom det bestemt ikke var en traditionel eller rolig måde at fri på, sagde Katherine ja til at gifte sig med Anthony.

Mest læste

Prinsesse Diana skjulte hemmelighed for Charles: 'Jeg fortalte det ikke' Nu er det blevet afsløret, at prinsesse Diana skjulte en stor hemmelighed for den daværende prins Charles under deres stormfulde ægteskab.
Meget få ved det: Sådan sikrer du dig, at din kuffert kommer først ud af flyet Hvis du hader at vente på din bagage i lufthavnen, vil du gøre alt for at få processen til at gå en smule hurtigere - og heldigvis er der nogle smarte tricks, du kan prøve denne sommer.

Anbefalet til dig