Popstjernes multimillionære ekskæreste søger kvinde at starte familie med – stiller ét vigtigt krav

18/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto og ikke et billede af Andys yacht.
Hvis du drømmer om at sejle Middelhavet tyndt hele sommeren, og er du en smuk og succesfuld kvinde, så er det nu, at du skal spidse øre.

Mest læste i dag

 

En ensom forretningsmand på 41 år, der er god for omkring 25 millioner pund svarende til cirka 225 millioner kroner, afslører at han leder efter en 'smuk og succesrig' kvinde at starte en familie med.

Du kan nemlig blive den næste 

Kvinden skal samtidig også have tid til at tage på luksusferie, men hun skal kunne opfylde rigmandens meget strenge kriterier. Det skriver Daily Mail. 

Andy Scott på 41 er på udkig efter en 'speciel person' til at rejse verden rundt med ham og på sigt til at stifte familie med.

Iværksætteren var tidligere gift, men ønsker nu en familie. Han siger, at hans 'pulje af egnede kandidater' blev mindre, da han tjente sine millioner.

Lige nu er rigmanden på udkig efter en 'passende kandidat' til at gifte sig og starte en familie med efter mange års fokus på at skabe sin formue.

Nu vil han slå sig ned med en kvinde der øsnker at tilbringe sine somre på Middelhavet og vintre på ski i Alperne.

Vil møde jordnær kvinde

Andy ønsker at møde en jordnær, 'smuk' kvinde at tilbringe sit liv med.

Men kvinden skal ikke være en golddigger. Det er vigtigt for Andy, at hun er succesrig og velhavende i sig selv, fordi han ønsker et ligeværdigt forhold.

”Din pulje af egnede kandidater formindskes hurtigt, og det er hårdt at finde den person med økonomisk uafhængighed til at være i stand til at sejle med kort varsel eller tilbringe sommeren i Sydfrankrig,” fortæller Andy og tilføjer:

”Jeg vil ikke gerne støtte nogen økonomisk tidligt i et forhold og få dem til at stoppe med at arbejde, hvilket naturligvis ændrer den grundlæggende dynamik og lighed i ethvert partnerskab - og ikke til det bedre.”

Kæreste med Atomic Kitten-stjerne

Andy sidste kæreste var Atomic Kitten-stjernen Liz McClarnon på 38. 

De mødtes ved et bryllup i 2016, men deres forhold bristede efter to år, fordi Liz ikke kunne lide at flyve.

Liz McClarnon er en af de tre Kittens fra popbandet Atomic Kitten. Her holder hun nytår.

Stadig gode venner

Andy har udtalt til FEMAIL: ”Vi er stadig gode venner, og hun er en dejlig pige, men jeg er en risikotager og en eventyrer.”

Andy tjente sin første million i en alder af 26, men mistede det hele i finanskrisen, da han var 30 år.

Andy med ekskæresten. Det er stadig et af de fremtrædende billeder på hans Facebookprofil.

Ikke haft tid til kærlighed

Andi har brugt det sidste årti med at opbygge sin forretning og har ikke haft tid til at fokusere på kærlighed.

”Det var en lav og dårlig tid, og jeg har måttet genopbygge de sidste par år,” fortalte han og uddyber:

”Mange stolte alfamænd føler, at de ikke kan støtte en anden halvdel. Nu føler jeg mig klar.”

Har alt hvad hjertet begærer

Andy ejer alt, hvad han nogensinde har ønsket sig, inklusive en Rolls Royce, luksushuse i London og Sydfrankrig, en klassisk yacht og motorbåd og endda flyver sit eget private fly rundt i Europa.

Svært at finde en der har ”hele pakken”

Andy er startet i hypnoterapi og her har han indset, at han er ved at blive gammel.

Nu vil han have en familie, inden det bliver for sent. 

Andy synes dog, at det er svært, at finde en der har hele pakken. 

Andy er glad for stranden. Og det er også her, at man skal regne med at bruge meget tid med ham, hvis man bliver hans kommende kone.

Optimistisk

Hypnoterapeuten har fortalt til Andy, at hvis han lægger lige så meget arbejde i at finde en partner, som han har gjort i sit arbejde, så skal det nok lykkes.

Her er Andys krav til sin kommende kone:

1. En intelligent, speciel, unik person, der ikke tager sig selv for alvorligt og har levet et interessant liv fyldt med oplevelser, der afviser middelmådighed og har opnået noget, hvad end det måtte være.

2. En person, der ikke er født med en sølvske i munden, ikke givet alt og en fighter som mig.

3. En person, der er smuk og holder sig i form, er meget vigtig, da jeg bokser og træner fem gange om ugen; de må være stolte af deres udseende.

4. En person, der ikke er afhængig af deres mobiltelefon og sociale medier, kan slukke for og værdsætte de vigtige ting i livet.

5. Integritet er nøglen for mig, tillid er alt.

6. En kamæleon, der er behagelig i alle slags situationer, fra at deltage i en glamball, være i stand til at feste hele natten på en strandfest og opføre sig som et stort barn, at rulle ærmerne op og hjælpe mig med at flytte hus. Det er virkelig svært at finde nogen, der kan alt!

7. Elsker udendørs og være på landet, at være ved og på vandet, være på en sejlbåd helst i et par dage ad gangen og nogle gange ikke i komfort, så ingen prinsesser! En person, der er glad bare i en bikini og flip flops uden make-up eller mobiltelefon i et par dage.

8. En person, der ønsker børn og er klar til at slå sig ned, men alligevel sætter pris på livet, behøver ikke at slutte, når du har børn, og at du stadig kan gå af og rejse og have det sjovt sammen.

 

 

 

Anbefalet til dig