Populær dansedommer overrasker: Ikke færdig endnu

13/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Står det til Britt Bendixen, så ændres der i dommerpanelet inden næste års Vild med Dans. Sådan her så dommerpanelet ud under sidste års afvikling af det storpopulære program. Foto: Henrik Ohsten / TV2
Kort tid inden sidste års sæson af tv-baskeren Vild med Dans, måtte en af programmets allermest populære dommere trække sig. Britt Bendixen skulle nemlig igennem en hjerteoperation.

Mest læste i dag

Selvom hun har været igennem en dobbelt bypassoperation, så har Britt Bendixen ikke i sinde at sige farvel til Vild med Dans. Det fortæller hun selv. Dansedommeren fylder 78 i denne uge, men det mener hun ikke er en forhindring for at lave mere tv. Især fordi hun havde en masse spændende planer for sidste års sæson, men alle disse endte med at gå i vasken, da hun måtte melde afbud grundet sine problemer med hjertet.

Det fortæller Britt Bendixen selv i et interview med ugebladet Søndag. 

"Nu havde jeg tænkt, at jeg skulle lave en sidste brillant sæson og bidrage med al min viden, en masse anekdoter og i det hele taget være fantastisk en sidste gang, og så bliver jeg dødssyg. Det blev jeg rigtig ked af, så hvis jeg har det, som jeg har det nu, og hvis jeg overhovedet bliver spurgt igen, så siger jeg ja," udtaler Britt Bendixen i ugebladet. 

Bendixens faste plads i dommerpanelet blev overtaget af Marianne Eihilt, som trofaste seere kender fra dansegulvet i tidligere sæsoner. Den succesfulde danser og tidligere deltager i Vild med Dans blev taget godt imod af seere og meddommere, da hun rutineret og uden alverdens begynder vanskeligheder overtog faklen fra Britt Bendixen. 

I sit interview med ugebladet Sønder roser Britt Bendixen dog også den gode figur, som Marianne Eihilt har gjort på tv-skærmen, og slår fast, at hun ikke bliver skuffet såfremt hun ikke bliver inviteret tilbage som en del af dommerpanelet. Netop med henvisning til det gode arbejde, som Marianne Eihilt har stået for. Bendixen slår ligeledes fast, at TV2 ikke har spurgt, om hun vil medvirke i endnu en sæson af programmet, ligesom hun heller ikke ved, om kanalen overhovedet er interesseret. 

Hvad mener du: burde Britt Bendixen få sin plads ved dommerbordet tilbage? Deltag i diskussionen på Nyheder24s side på Facebook. 
 

 

 

Anbefalet til dig