Populær TV 2-vært jubler: Drømmen er gået i opfyldelse

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære tv-vært Christian Degn har delt en lykkelig nyhed. Han og hans forlovede har endelig fundet deres drømmebolig.

Lige nu læser andre også

I starten af året afslørede Christian Degn, som blandt andet er kendt fra 'Nybyggerne' og 'Hvem vil være millionær?', at han og hans forlovede havde solgt lejligheden på Vesterbro i København.

Parret besluttede sig for at forlade den danske hovedstad, da de havde et ønske om at flytte til Jylland.

Denne drøm er endelig gået i opfyldelse. Parret har nemlig købt, hvad Christian Degn i et opslag på Instagram beskrevet som 'drømmeboligen'.

"Endelig fandt vi drømmeboligen! Vi er faldet totalt for en bevaringsværdig patriciervilla fra 1919. På knap 250 kvm - med kilometervis af udsigt over Gudenåen. Vi er SÅ mega glade," skriver han på det sociale medie.

Han fortæller også, at boligen ligger på en af hans 'yndlingsadresser i Randers'. Det skyldes, at boligen ligger i kort afstand til både centrum, restauranter, banegård, stadion, skole og parker.

Ydermere afslører han, at de ikke har fundet boligen på helt traditionel vis. Derimod er det via de sociale medier, at parret har fået en henvendelse om boligen. Derfor sender han også en tak til alle, der har hjulpet med deres boligsøgning.

"Ydmygt tak for hjælpen til alle jer, der har hjulpet til - og endda har inviteret os ind i jeres hjem, som I ville sælge til os. Det har været overvældende, hvor søde I alle sammen er her i byen," skriver han.

Og i modsætning til, hvad mange andre sandsynligvis havde gjort, har Christian Degn ikke holdt prisen for sig selv. Derimod afslører han på Instagram, at han og Trine Vammen har betalt 6,5 millioner kroner for det store hus.

"Vi har givet 6,5 mio. kroner for de knap 250 kvm. På beliggenhed 5 i Randers. Og så fik vi pruttet robotplæneklipperen med. Velkommen til Jylland," skriver den kendte tv-vært.

Huset har parret endnu ikke overtaget, da de først flytter ind den 1. juli. Når det sker, tager de også hul på en renovering, fremgår det af opslaget.

Anbefalet til dig