Populær TV 2-vært viser kæresten frem

26/7/21 10:34

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-vært Christian Degn har afsløret, at han har fået en kæreste

Christian Degn er en rigtig glad mand. Han har nemlig fået sig en kæreste. Det afslører den populære TV 2-vært på Instagram, hvor han også viser flere billeder af de to sammen.

Den heldige kvinde er 30-årige Trine Johst Vammen fra Odense, der arbejder med salg og event ved Red Bull. 

'Mød min kæreste Trine! Hun er lige så sød og sjov, som hun er smuk. Mindst,' skriver han i teksten til sit opslag på Instagram. 

Han afslører desuden, at de har fundet hinanden gennem hans kollega på programmet 'Nybyggerne' Mette Helena Rasmussens Instagram-profil. 

'Kæmpe tak til min TV-kollega og ven Mette Helena. som flere gange har “sat mig i udbud” til hendes mange skønne følgere her på Instagram. Mest for sjov. Men man ved jo aldrig… Og en af følgerne er søde Sarah i Odense, som synes hendes veninde Trine og jeg skulle mødes, for vi måtte da være et match. Årets bedste idé,' skriver Christian Degn.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Til Ekstra Bladet fortæller han, at deres første date gik rigtig godt. Faktisk gik den så godt, at den varede fra fredag til mandag. 

"Vi mødtes så fredag for 31 dage siden, og det gik så fantastisk godt, at daten varede indtil mandag. Jeg har aldrig mødt et menneske, jeg klikkede så godt med så hurtigt. Hun er helt utrolig ærlig og sød," fortæller tv-værten til Ekstra Bladet. 

Ydermere skriver Ekstra Bladet, at parret ikke spilder tiden. De har netop været til Musik I Lejet, hvor billederne af det nye par, som Christian Degn har delt på Instagram, stammer fra. Ikke nok med det, så er de også netop taget afsted på en ferie til Italien sammen. 

Tv-værten fortæller også, at ingen af dem er i tvivl om, at det er det rette – heller ikke selvom det er gået rigtig stærk mellem dem.

"Det er en befrielse at møde en, hvor det hele bare føles rigtigt. Der er ingen tvivl i nogen af os. Det er noget, man kan være heldig at opleve få gange i livet. Så hvorfor gå og holde sig tilbage? Vi har lært hinanden meget at kende hurtigt, da vi har været enormt meget sammen," siger han.