Populært par fra 'Landmand søger kærlighed' anmeldt

Af: Ida Hansson

|

23/01/2023

Underholdning
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix
Det populære par fra tv2-programmet 'Landmand søger kærlighed' er blevet anmeldt.

Mest læste i dag

Stine og Niels, der mødte hinanden i det populære tv-program 'Landmand søger Kærlighed', har købt et mindre landsted.

På deres landssted har parret en masse dyr. Blandt andet høns, som indtil nu har fået lov til at gå frit. Men det er slut nu. Fødevarestyrelsen har nemlig anmeldt parret for at have fritgående høns.

Det oplyser Stine, der sammen med Niels venter sit første barn i næste måned, i et opslag på Instagram ifølge HER&NU.

"Vi har haft besøg af Fødevarestyrelsen i dag, efter at jeg er blevet anmeldt for at have fritgående høns. Selvom jeg er noget overrasket over anmeldelsen så skal ret være ret, der er nogle regler og dem er jeg selvfølgelig ikke hævet over så for nu kan mine høns ikke gå frit ligemeget hvor meget jeg end elsker det," skriver Stine i opslaget og fortsætter:

"Men så snart der igen kommer styr på fugleinfluenzaen så er mine høns igen at finde i haven. Indtil da må de tage til takke med hønsegården for muligheden for at komme ud skal de altså have, ellers ser jeg ingen grund til overhovedet at have høns."

Stine har sidenhen opdateret sit opslag, efter at hun har været i kontakt med fødevarestyrelsen.

"Opdatering: Jeg har i dag snakket med Fødevarestyrelsen fordi jeg havde nogle spørgsmål jeg følte jeg ikke havde fået svar på. Jeg er ikke i en smittezone og derfor må mine høns gerne gå frit, de må bare ikke forlade matriklen. Vores 5,5ha store matriklen, som de forøvrigt aldrig har været udenfor. Selvom det jo så kan undre mig at vi overhovedet er blevet anmeldt."

Du kan læse Stines opslag på Instagram her 

Anbefalet til dig