Populært TV 2-program vender tilbage: Denne dato er der premiere

Foto: Shutterstock.com

Nu vender programmet tilbage.

Nu er der godt nyt til de mange trofaste seere - for snart vender programmet tilbage med endnu en sæson. 

Inden længe blænder TV 2 op for en ny sæson af ‘Nybyggerne’. 

Fire par melder igen klar til at bygge deres drømmehus - og til sidst vil et heldigt par kunne kalde sig for vindere og beholde deres nybyggede drømmehus. 

Den nye sæson har premiere på onsdag den. 29 september kl. 20.00 på TV 2. Det fremgår på TV 2’s programomtale. 

Overfor BILLED-BLADET bekræfter Christian Degn, at han igen vil være vært på programmet. Dommertrioen vil bestå af Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard. 

Her kan du se de nye par i dette års sæson af Nybyggerne. Foto: TV 2

Glæder sig til at byde velkommen

Den nye sæson af Nybyggerne kommer til at foregå i Sønderborg, det blev afsløret på et pressemøde tidligere i år. 

På et pressemøde den 10. maj sagde Michael Andersen, adm. direktør hos Hanssen Ejendomme:

"Jeg er stolt over, at det netop er Sønderborg, der er blevet valgt som det sted, hvor Nybyggerne denne gang skal bygge. Vi har haft dialog med TV 2 og produktionsselskabet Metronome gennem noget tid, hvor vi på mange forskellige måder har præsenteret dem for de tilbud og muligheder, der ligger i Sønderborg - og jeg er glad for, at vores anstrengelser for at tiltrække TV 2 har båret frugt."

Sønderborgs borgmester glæder sig til at byde de nye 'bysbørn' velkommen. 

"På vegne af Sønderborg Kommune glæder vi os gevaldigt over, at et så populært tv-program som Nybyggerne skal optages i Sønderborg. Det vil igen sætte byen og området på Danmarkskortet. Derudover vil programmets vindere jo vinde deres fremtidige hjem, og vi får dermed nye tilflyttere til kommunen, som vi arbejder hårdt for. At der så samtidig bygges på en tidligere industrigrund, der transformeres til en ny grøn bydel, viser, hvad der kan ske i Sønderborg, når kommunen, private, boligforeninger med flere arbejder sammen for at tænke nyt. Derfor skal der også lyde en stor tak til Hanssen Ejendomme for at få Nybyggerne til Sønderborg," siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

Både borgmesteren og Michael Andersen er meget glade for, at de tidligere JF-grunde nu igen går en ny og glorværdig tid i møde, og bliver et attraktivt omdrejningspunkt i byens videre udvikling i forhold til flere arbejdspladser og attraktiv bynær bebyggelse.