Populært TV 2-program vender tilbage: Er på jagt efter nye deltagere

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det populære TV 2-program vender tilbage til skærmen, og jagten er blevet sat ind på nye deltagere.

Mest læste i dag

'Nybyggerne' er et af de mest populære programmer på TV 2. Programmet har kørt i otte sæsoner, og det er blevet bekræftet, at en niende sæson er på vej.

Inden den niende sæson kan vises for de nysgerrige seere, skal deltagerne findes. 

Har du længe drømt om at deltage i 'Nybyggerne' har du nu mulighed. TV 2 og Metronome Production har nemlig åbnet op for tilmelding til den kommende sæson.

Mette Helena, der er dommer i 'Nybyggerne', har i et opslag på Instagram afsløret, at jagten er blevet sat ind på nye deltagere.

Her afslører hun også, at det populære program denne gang kommer til at foregå på Sjælland. Konkret bliver husene bygget Hornsherred mellem Roskilde og Frederikssund.

Ydermere afslører hun også, at - stort set - alle har mulighed for at deltage, da der ingen krav stilles til hverken 'uddannelse, religion, etnisk baggrund eller geografisk bopæl'.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at der slet ingen krav er, man skal opfylde, hvis man ønsker at deltage i 'Nybyggerne'. Ifølge Mette Helena skal man nemlig leve op til nedenstående krav:

  • I skal deltage som par eller familie.

  • I skal være i et romantisk forhold sammen – man kan altså ikke deltage som søskende, naboer, venner m.v.

  • I skal have kendskab til at sætte i stand og bygge og have mod på at kaste jer ud i forskellige sværhedsgrader af gør-det-selv opgaver.

  • I skal synes, at indretning er sjovt og gerne have jeres helt egen stil.

  • I skal turde være helt ærlige, selv med et kamerahold i nakken.

  • I skal kunne tage 8 sammenhængende uger fri fra arbejde i maj og juni 2023.

  • I skal være indstillet på, at I under optageperioden skal bo i boligen, I sætter i stand.

  • Hvis I er en familie med børn, skal vi vide, hvordan I planlægger at håndtere det under et meget tidskrævende byggeprojekt.

Hertil skriver hun også, at det er påkrævet, at man vedhæfter minimum fire billeder fra sit nuværende hjem samt billeder af alle, der bor i husstanden.

Har du og din partner mod på at sætte et hus i stand og konkurrere mod de øvrige par i 'Nybyggerne', skal en ansøgning til TV 2 og Metronome Production sendes inden d. 16. januar 2023. Ønsker man at prøve lykken, kan man melde sig til her.

Anbefalet til dig