Prins Joachim helt privat: Deler feriebilleder

08/07/2020

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Det er absolut ikke hver dag, at Prins Joachim deler billeder fra privaten. Men på Instagram har han i går delt en ‘Sommerhilsen fra Château de Cayx’.

Mest læste i dag

Mens Frederik og Mary holder sommerferie i Gråsten, er Prins Joachim og Prinsesse Marie taget til Château de Cayx i Frankrig med børnene. 

Det afslører et billede på Instagram.

Hvidvin i glassene, solskin og grønne marker. Det er noget af en kontrast til det danske sommervejr lige nu, og familien ser også ud til at hygge sig i det franske.

Det er Prinsesse Marie, der er fotografen bag opslaget, hvori der står ‘Sommerhilsen fra Château de Cayx’ efterfulgt af det franske flag. 

Ferie på fransk vinslot

Château de Cayx’ blev oprindeligt købt af Hendes Majestæt Dronningen og afdøde Prins Henrik i sommeren 1974. 

Vinslottet ligger ved byen Cahors i det sydlige Frankrig, 15 kilometer fra Prins Henriks barndomshjem.

I en bog fra 2004 har Prins Henrik sagt, at ”i løbet af meget kort tid var vi derfor blevet de lykkelige ejere af et smukt lille vinslot i et af Frankrigs skønneste områder, tæt på min familie.” Det skriver Kongehuset.dk 

Château de Cayx har gennem årerne været den kongelige families base i Frankrig, og både Kronprins Frederik og Prins Joachim har hele livet haft en tæt tilknytning til slottet.

Nu bliver denne tilknytning videregivet til næste generation, og alle nyder tydeligvis sommeren på vinslottet i Frankrig. 

 

Anbefalet til dig