Rasende Silas Holst reagerer

18/10/21 08:00

Julie Møller

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst danner par i dette års udgave af 'Vild med dans'. Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.
Silas Holst kalder overskrifterne for usande.

“Raser over dommerne: Stormer ud”

“Silas Holst går mod dommerne”

Sådan lyder et par overskrifter fra online medier efter fredagens udgave af ‘Vild med dans’.

Tv-vært Lise Rønne og Silas Holst dansede en pasodoble, og parret kunne ikke skjule, at de var uforstående overfor dommernes kritik, skriver TV 2.

Alligevel synes Silas Holst, at det “er grebet ud af det blå”, når overskrifterne efterfølgende eksempelvis lyder, at parret er “stormet ud”. 

Det skriver han i et opslag på Facebook, hvor han henvender sig til de journalister, der dækker ‘Vild med dans’.

"Kære journalister. Jeg synes faktisk ikke, I kan være det bekendt. Jeg har altid været flink at stille op til alle spørgsmål anytime. Men jeres behov for nu at skabe overskrifter er grebet ud af det blå, f.eks. at jeg er “stormet ud af studiet”, “raser over dommerne”, “vender alle ryggen” og hvad I ellers skriver - det ved I jo godt ikke er rigtigt,” skriver han og tilføjer, at han er ked af den måde, han bliver fremstillet på.

“Jeg forstår ikke, hvorfor I skal fremstille mig som en primadonna og en krukke fra en anden verden?!? Ja, jeg var skuffet. Selvfølgelig. Men hvorfor er det, at når andre er skuffede, så får de tilbudt trøst og “krammere” - jeg bliver fremstillet som en krukke,” skriver Silas Holst uforstående.

I opslaget på Facebook har Silas Holst også delt en video, som "præcis fortæller", hvad han synes om dommernes ord og kritik.

Den kan du se herunder: 

Trods dommernes kritik lykkedes det Lise Rønne og Silas Holst at blive i konkurrencen. Det var derimod sanger Freja Kirk og hendes partner Claudia Rex, der måtte forlade programmet.