Raser over X Factor-dommer: "Martin, hvad kan du selv?"

19/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Efter fredagens afsnit af X Factor, er den nye dommer Martin Jensen løbet ind i et storm vejr.

Mest læste i dag

I fredagens afsnit af X Factor, havde flere deltagere instrumentet "ukulele" med - og det faldt ikke i god jord hos hverken Blachman eller DJ Martin Jensen. 

“Kan vi ikke undgå den der. Få den væk for fanden,” lød det blandt andet fra Blachman. 

Det var Martin Jensen helt enig i:

“Vis mig en koncert hvor Beyonce, Taylor Swift eller Lady Gaga spiller “Okolulu”. Det er et skodinstrument, som skal ud af denne verden. Det kan ikke være meningen, at 16-årige piger kommer ind med den der, fordi de ikke kan finde ud af, at lære at spille på en rigtig guitar,”  lød det fra ham.

De kontante udmeldinger, har nu fået flere kendisser til at rette kritik mod ham. Det skriver HER&NU.

På sin Instagram-profil har sangeren Simon Kvamm delt et opslag, hvor man først ser et klip fra fredagens afsnit, hvor Martin Jensen ytrer sig om sin holding til instrumentet - og herefter er der en video med en sang, som Simon Kvamm synger:

"Pigerne kan spille. Martin, hvad kan du selv? Du kan ikke sige ukulele. Så du slår gnisten ihjel," lyder teksten i sangen, som Simon Kvamm synger, mens han spiller på en ukulele.

TV 2 får hug

Derudover langer han også ud efter TV 2.

"Jeg elsker at se X Factor - det er perfekt fredagsvibe. Og jeg synes, Martin jensen bidrager med godt humør på en hyggelig måde. Ja,det er nærmest sødt at se Blachmann helt fascineret og fjalet. Men jeg fatter ikke, hvorfor piger, der har øvet sig på et instrument skal latterliggøres!?" 

Sådan skriver Simon Kvamm til sit opslag, og tilføjer:

Og hvorfor kører TV 2 med på den? Forstår godt, at man går efter underholdningsværdien, men programmet handler trods alt, om musikalsk kunnen. Frem med ukulelen derude, girls and boys. Det er et pissefedt instrument!" Du kan  høre sangen her.

Og det viser sig, at Simon Kvamm bestemt ikke er ene om denne mening. I kommentarfeltet strømmer det ind med kommentarer fra mange der deler denne holdning - heriblandt en del kendisser.

Både Helena Christensen har stemt i og kort kommenteret "helt enig", det samme har musiker og journalist Nikolaj Koppel med kommentaren "tænkte det samme", og flere kendte navne som Le Gammeltoft og Mathias Hundebøll er også at finde i kommentarfeltet.

Martin Jensen har dog også selv kommenteret på Simon Kvamms opslag:

"Udgiv den," skriver han til Simon Kvamms sang.

Du kan se X Factor på TV 2 og TV 2 Play fredag kl. 20.00

 

Mest læste

Anbefalet til dig