Rejseekspert afslører smart trick: Sådan får du ekstra benplads på flyet helt gratis

20/9/22 04:53

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Zachary Abel, en rejseekspert på Instagram, forklarede, at en speciel Google Chrome-udvidelse giver dig mulighed for at købe din flybillet med ekstra benplads uden at betale gebyrer.

Et Google-trick lader dig booke flysæderne med mest benplads uden at skulle betale ekstra penge. Teknikken blev demonstreret på Instagram af rejseekspert Zachary Abel.

Han søgte efter en flybillet på Google Flights, men lavede en lille ændring, der kunne resultere i, at han fik et sæde med plads nok til at strække benene ud.

"Her er et Google Flight-hack, du måske ikke kender til. Lad os sige, at du gerne vil fra LA til New York fra den 12. til den 16. november. Du kan se, at JetBlue, United og Delta alle har samme pris, og det er et rigtig godt tilbud. Så hvad er den bedste mulighed? Indtast: Benplads til Google Flights. Se, hvad den gør - samme flyvninger - den fortæller dig, hvor meget benplads du vil have,“ siger han i videoen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mange flyselskaber opkræver et ekstra gebyr for at skifte sæde til et med mere benplads, såsom udgangsrækkerne ved dørene eller forrest i hver sektion.

Zacharys video gik viralt og blev liked tusindvis af gange. Det skriver Daily Star.

Og det er ikke det eneste hack Zachary har delt for sine mange følgere, der føler sig klemt når de flyver.

I et andet klip viste han, hvordan han klikkede på en lille knap under armlænet på sædet ud mod gangen, som frigjorde armlænet. På den mådes kunne han vriden den op.

"Et hurtigt trick, hvis du føler dig trang i økonomien. Armlænet på gangen har en lille knap under sig, som når det trykkes vil frigøre armlænet, og du kan vride det op. Ret simpelt," sagde han.