Remee brækker flere ribben efter styrt

20/7/21 16:53

Henrik Rothenbücher

Foto: Simon Wedege
Remee fortæller i det seneste afsnit af 'Remee og Mathilde' hvordan han under et styrt ned af trapper brækkede flere ribben.

I det seneste afsnit af 'Remee & Mathilde', der kan streames på discovery+, fortæller Remee om en uheldig episode, der endte med at koste ham flere brækkede flere ribben.

Remee fortæller, hvordan han en vintermorgen træder ud på trappen foran ham og Mathildes fælles hjem. Her observerer han ganske vist, at der er glat på trappen, da han kan se, at ligger et lag af is på trappetrinene.

"Så går jeg ud, og så skvatter jeg simpelthen fra øverste trin til nederste trin på stentrappe ude foran," fortæller Remee i afsnittet. 

Efter den uheldige episode på trappen beslutter Remee at køre forbi sin læge. Her får han undersøgt sine ribben og får at vide, at de er brækket. 

"Jeg tager op til lægen, hvor hun så kunne mærke, at knoglen var brækket," lyder det efterfølgende fra Remee. 

Til trods for hans brækkede ribben, lader Remee sig ikke slå ud. Han holder fast i sine planer og tager til photoshoot med et brækket og trykket ribben. 

Han slår dog fast, at det bestemt ikke skyldes, at han ikke har ondt. Derimod fortæller han i det seneste afsnit af det populære program på discovery+, at det gør rigtig ondt. 

"Jeg vil sige til alle, der ikke har prøvet det. Det er ikke for børn. Kæft, det gør ondt. Det er ubehageligt," siger den sangskriver, producer og iværksætter.

I samme afsnit er Mathilde tag ind til indre København, hvor hun kigger på en lejlighed nær Kongens Have. Parret er dog ikke enige om, hvorvidt de skal flytte ind i en lejlighed. Det ønsker Mathilde, mens Remee derimod ikke ønsker at flytte ind til indre by. 

"Hun har jo fået det der med, at hun virkelig gerne vil være inde i byen, hvor jeg virkelig gerne ikke vil være inde i byen. Så vi er jo et forskelligt sted, hvad det angår," siger Remee. 

Mens Mathilde går rundt i lejligheden, er det tydeligt at høre, at hun ikke er enig med Remee. Derimod omtaler hun lejligheden som værende 'helt perfekt'. 

"Jeg synes det fungerer rigtig, rigtig godt, at man har udsigt ud over Kongens Have, så man har det grønne at kigge på, og ikke en gård eller nogen naboer," siger Mathilde, og fortsætter:

"Det der med, at man kan være meget privat, men stadig bo lige inde i midtbyen."