Remee og Mathilde afslører: Sådan deler vi Kenya

Foto: Simon Wedege

Kendisparret har nu hver sin bolig, selvom de stadig danner par. Nu afslører de, hvordan de deler datteren Kenya imellem sig.

Mathilde og Remee danner stadig par, men de har ikke de samme ønsker når det kommer til bolig. Det problem har de ganske enkelt løst ved, at de nu har hver deres bolig - Mathilde bor i en lejlighed ved Kongens Have midt i København, mens Remee bor i en stor villa i Nordsjælland. 

Faktisk er Remee flyttet ind i den villa, der dannede rammerne om realityprogrammet "Ex on the beach", da optagelserne foregik i Danmark sidste år.

Mathilde er netop nu gravid med parrets andet barn, mens Mathilde og Remee i forvejen har datteren Kenya på seks år.

Men hvordan deler de to så Kenya? Det forklarer Mathilde i det nyeste afsnit af serien "Remee & Mathilde" på Discovery +.

Stiller ikke spørgsmålstegn

"Vi finder ud af det hen ad vejen. Det afhænger lidt af, hvad der passer ind den dag, men jeg indordner mig for det meste," lyder det fra Remee. 

Mathilde slår samtidig fast, at Kenya ikke virker påvirket af, at have to hjem.

"Hun har ikke stillet spørgsmålstegn ved, at hun har to hjem. Hun synes bare, det er megafedt," fortæller hun og tilføjer, at datteren kan se fordelene ved begge bopæle. 

Ifølge sin mor, nyder Kenya nemlig både at bo tæt på byen og Kongens Have - men også sit store værelse og trampolinen i haven hos sin far.

Du kan se "Remee og Mathilde" her.