Renée Toft Simonsen med stor beslutning: Siger farvel

Af: Mie M.B

|

29/02/2024

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Efter 16 år har den garvede brevkasseredaktør valgt at sætte sit sidste punktum

Mest læste i dag

Denne uge markerer enden på en æra, da det anerkendte danske ugeblad Femina ruller sin sidste trykte udgave af pressen. Dette farvel til printverdenen bringer også et punktum for Renée Toft Simonsens rolle som bladets elskede brevkasseredaktør.

Gennem 16 år har Toft Simonsen, med sin baggrund som forfatter, psykolog og tidligere topmodel, været en støtte og vejleder for Feminas læsere. Hendes råd om alt fra livets store spørgsmål til de små dagligdags dilemmaer har været en fast bestanddel af mange danskeres liv.

I et følelsesladet Instagram-opslag deler Renée sin taknemmelighed og reflekterer over årene med Femina:

“Hold nu kæft, hvor har det været en fornøjelse, hvor har jeg dog følt mig privilegeret over alle de breve, jeg har fået, over rosen og risen, engagementet fra dem, der læste med derude og ikke mindst for samarbejdet med alle de kompetente damer, jeg har været så heldig at arbejde sammen med gennem årene,” udtrykker hun.

Beslutningen om at stoppe den trykte udgave af Femina kom i kølvandet på en større omstrukturering inden for Aller Media, som også inkluderede en annoncering om, at magasinet ELLE vil ophøre med at udkomme i trykt format fra april 2024.

Den digitale tidsalder har krævet sin tribut, og Femina vil herfra udelukkende være at finde online.

Mens Femina lukker bogen på sit trykte kapitel, åbnes nye digitale døre, klar til at fortsætte traditionen med at inspirere, informere og involvere sine læsere på nye og moderne måder.

Anbefalet til dig