Rihanna smider kludene og viser hele kroppen frem

20/11/22 06:53

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Sangerinden Rihanna har delt en video, hvor hun smider kludene og viser hele kroppen frem til sine fans.

34-årige Rihanna er ikke bleg for at vise hud. Det har hun efterhånden bevist et utal af gange.

Ikke nok med, at hun flere gange har valgt at optræde i outfits, der ikke har overladt meget til fantasien, har hun også delt billeder og videoer på de sociale medier, hvor hun er mere eller mindre afklædt.

Og netop dette har hun gjort igen. Hun har nemlig at forkæle sine mere end 100 millioner følgere med en video, hvor hun viser hele kroppen frem.

I videoen, der ser ud til at være optaget i et stort walk-in-closet, er hun iført en sort lille sag, der giver nærmest frit udsyn til både front- og bagparti. Og begge dele bliver hyppigt vist frem i videoen.

På ryggen er den sorte sag bundet sammen med snore, men den er dog ikke snøret tæt til. Det vil sige, at i det øjeblik, hvor hun vender ryggen til, er der frit udsyn til hendes bagdel - og vurderet på de mere end 4,2 millioner likes, den har fået, er det ikke noget, der klages over.

Flere gange i løbet af videoen poserer hun desuden for kameraet, mens hun lader sine hænder glide hen over barmen, der ligeledes er relativ blottet i hendes outfit.

Videoen er en reklame for mærket Savage x Fenty, som Rihanna ejer sammen med TechStyle Fashion Group. Det er et mærke, som hun har haft stor succes med, og som har spillet en rolle i, at hun er blevet milliardær i dollars.

Hvad det også vil sige er, at det naturligvis er muligt at købe den lille sorte sag, som Rihanna, der oprindeligt er fra Barbados, er iført i hendes video på det sociale medie.

I maj i år kunne Rihanna desuden byde sit første barn velkommen til verden. Faren til barnet er den verdenskendte rapper A$AP Rocky, som hun fortsat danner par med i dag.