Rikke Gøransson deler stor nyhed

25/1/23 12:55

Ida Hansson

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu fortæller tv-værten, at hun snart vender tilbage på skærmen igen.

Sidste år bedyrede Rikke Gøransson, at hun var færdig med at være vært på ‘Paradise’. En trist meddelelse, som mange seere var ærgerlige over.

Ligeså synonym Jakob Kjeldbjerg er med ‘Robinson Ekspeditionen’, ligeså synonym er Rikke med ‘Paradise’.

Man kan ikke spå fremtiden, og det er måske heldigt nok.

For med tiden er Rikke kommet på andre tanker. Hun vender nemlig tilbage igen, skriver Viaplay Group i en pressemeddelelse ifølge Avisen.dk.

Rikke Gøransson skal stå i spidsen for realityprogrammet sammen med Olivia Salo, der med Emil Olsen overtog tjansen fra hende. Nu afløser Rikke altså Emil.

- Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor hjerteligt meget jeg glæder mig til at kunne byde en række spændte og håbefulde gæster velkommen til smukke "Paradise" og deres livs eventyr, siger en åbenlyst glad Rikke Gøransson i pressemeddelelsen.

Det vides ikke, hvorfor Rikke har valgt at komme tilbage igen. 

Rikke Gøransson deltog selv i ‘Paradise Hotel’ i programmets tredje sæson tilbage i 2007.

Dengang var det Ibi Støving, som var vært på programmet.

Sæsonen efter overtog hun værtstjansen som bare 20-årig og var vært frem til 2021, hvor hun fyldte 35 år.

Sideløbende med værtsjobbet har Rikke Gøransson uddannet sig til psykoterapeut, og det havde sat en række refleksioner i gang, fortalte hun tilbage i 2022, hvor hun annoncerede sit stop som vært i ‘Paradise’

- Undervejs i den proces har jeg kunnet mærke, at der er nogle andre ting, der begynder at trække i mig. Ikke for at negligere de dilemmaer, som de unge mennesker står med dernede. Men når du sidder og læser til psykoterapeut og har med eksistentielle temaer at gøre og så måneden efter rejser til Mexico, så er det jo fint for at få en balance i tingene, sagde hun dengang.

Den nye sæson af "Paradise" med Rikke Gøransson og Olivia Salo som værter forventes at få premiere på Viaplay senere i 2023.