Rikke Hørlykke afslører: Det tænkte børnene om hendes deltagelse i Korpset

28/4/21 07:06

Sarah Steenfeldt

Foto: Lars E/TV 2
Rikke Hørlykke var én af de tre, der gennemførte korpset - nu fortæller hun om familiens reaktion på hendes deltagelse.
Rikke Hørlykke er tidligere professionel håndboldspiller - og danskerne kender hende derfor særdeles godt fra håndboldbanen.    I dag er hun personlig træner og lever af, at hjælpe andre i form.   Sammen med skuespiller David Owe og tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling, gennemførte 44-årige Rikke Hørlykke Korpset.
De startede 12 kendte danskere, med vidt forskellige professionelle baggrunde. På Bornholm skulle de mødes og gennemføre otte benhårde dage i Korpset, hvor de blev presset til det yderste.    I de otte dage fulgte de nemlig et special designet træningskursus, der er baseret på tre tidligere elitesoldaters egne erfaringer fra både kamp og øvelser.

Vant til mors skøre ideer

Selvom Rikke Hørlykke er i særdeles god form, så fortæller hun til TV 2 at hun er overrasket over, at hendes 44-årige krop kunne klare prøvelserne, som deltagerne blev udsat for - og at kroppen ikke på noget tidspunkt var en hindring for hende. 

På hjemmefronten var overraskelsen heller ikke stor, da Rikke Hørlykke skulle deltage i Korpset. Det var nemlig ikke noget der kom som en stor overraskelse for børnene Aksel og Karla på henholdsvis 14- og 11 år, som hun har sammen med sin mand Klavs Bruun Jørgensen.   Til BILLED.BLADET fortæller hun nemlig, at hendes børn er vant til, at mor får skøre ideer.  
Rikke Hørlykke var presset til det yderste på den sidste dag i Korpset. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

Rikke Hørlykke var presset til det yderste på den sidste dag i Korpset. Foto: Lars E. Andreasen/TV 2

"Mine børn og min mand er jo vant til, at mor er lidt tosset, og at jeg ikke er som de andre mødre. Jeg render rundt og underviser en masse ude i haven og gør tossede ting, så på den måde er de ikke overrasket," fortæller Rikke Hørlykke til bladet.

Det er dog ikke kun Rikke Hørlykkes familie der har bakket hende op - hun har også mødt opbakning og respekt fra mange andre, over at hun kunne gennemføre Korpset.

Til TV 2 fortæller hun, at det første hun gjorde, da hun kom tilbage til hotellet efter de otte hårde dage var, at ringe hjem til sin mand og børn, for at fortælle hun nu var kommet igennem det. 

Efterfølgende var der et bad og søvn på programmet. 

Du kan se Korpset på TV 2 Play.