Robert Downey Jr. i vild forvandling: Han er ikke til at kende

12/1/23 16:47

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. har gennemgået en vild forvandling til en ny rolle, og han er næsten ikke til at kende.

Robert Downey Jr. er blevet spottet med et udseende, der er langt fra, hvordan han normalt ser ud.

Hollywood-stjernen blev spottet under optagelse til en kommende serie ved navn 'The Sympathiser', hvor han var tæt på at være uigenkendelig, efter at have gennemgået en stor forvandling.

På billederne kan man se, at han er iført en hvid vest, der er dækket af en lyserød skjorte, som er knappet til under brystet. Hans outfit bliver rundet af med en bordeaux jakke og et par blå bukser.

Den mest markante ændring, er dog hans hår, der er blevet erstattet med orange krøller, ligesom hans øjenbryn har fået en matchende far. Han er også blevet udstyret med en vigende hårgrænse.

Det nye look vil - uden tvivl - komme som et chok for mange, der er vant til at se Robert Downey Jr. med mørkt hår samt skæg i samme farve.

Robert Downey Jr. er i fuld gang med optagelserne sit nye projekt ved navn 'The Sympathiser', som HBO og A24 står bag. Optagelserne foregår i USA.

Serien er baseret på Viet Thanh Nguyens bog af samme navn, som har vundet en Pulitzer. Jagten efter skuespillere til serien har angiveligt fået holdet bag til at lede mange steder.

Ifølge Daily Star har de ledt efter passende skuespillere i både USA, Canada, Vietnam, Australien samt flere steder i Europa.

I den nye serie vil Robert Downey Jr. blandt andet få selskab af navne som Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Vy Le og Alan Trong.

Downey Jr. og resten af holdet er på nuværende tidspunkt i gang med optagelserne, der foregår i både Los Angeles og Thailand.